1anne2bebek__ Eceaysezdmrr 33+2 deyim. Doktorum Mayıs sonu Haziran başı gibi doğum olur dedi. Kızımda aynıydı 38+2 de mayısın son günleri doğurdum. Eğer bu da öyle olursa bende Mayıs annesiyim aranıza girebilirim 🤣
Nhli-59 Eceaysezdmrr 36 haftalık olduk bizde muttemelen 4-11mayis arasında sezeryan doğum olucak normal istedim ama catilarim çok darmis 🥴 olsun ikimizde sağlıklı bı sekilde kurtulalım doğum şekli önemli değil ♥️
beyza-1 Eceaysezdmrr 36+1 le merhaba nefes alacak yerim dahi yok oğlumun ayakları devamlı kaburgamın altında yakında ağzımdan çıkıcak😀 10 mayıs da doğum tarihimiz hayırlısı ilee🩵
AdinsMom Eceaysezdmrr 36+2 olduk ölüyorum kramplardan valla bacak ve vajene sürekli kramp giriyor bebeğim iri bebek olduğu için bel ağrısı da zaten kombine üçlü 05.05e sezaryen randevumuz var 💙😭
1fatooss Eceaysezdmrr 36+3 ‘deyim benimde ikinci gebeliğim . İlkinde bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum ilki erkekti bu kız . Öngörülen tarih 19 mayıs ama sanki daha erken gelecek gibi
Niidos 38+0 🥰 tahmni 8 mayıs ama bence ben 28 Nisan’da doğurucam, yani öyle hissediyorum hep bilmiyorum sebebini🤭