Sabia Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyim. Kilomdan dolayı diyet yapıyorum sebze ağırlıklı besleniyorum karbonhidrat ve tatlıyı çıkardım hayatımdan. Doktorumun tavsiyesi ile ama çiğköfteye kendimi bir türlü karşı koyamıyorum. Haftada bir kez canım çekiyor. Etsiz olandan sizce yesem zararı olur mu düşünceleriniz neler??
gayecee Sabia dışardakinden almayın ben de çok seviyorum Allahtan babam yapıyorda öyle yiyebiliyorum kaç kilosunuz da diyet verdi doktorunuz? Benim de kilo fazlam var vermedi burdaki yorumlara bakınca baya kiloluyum 🙈
deletedmom734 Sabia maşllah ne güzel dikkat edebiliyorsun... gebeliğimin başından beri canımın çektiği tek şey 😁 bol bol yedim 35+5teyim
Burcu35 Sabia etsiz olarak bir zararı olmaz ama yapabiliyosanız evde yapın canım dışarda yediğinin yerini elbet tutmaz ama nefsini köreltir en azından😊
gayecee Sabia bende 84le hamile kaldım şimdi 82 oldum 12+3üz ama bana diyet vermedi ya iştahsızlığımdan verdim ben kiloyla ilgili hiç bşy de. Demedi kafama çok takıldı
Sabia gayecee anladım canım ama ilerleyen zamanda alırsan uyarır bence doktorum bana şekerim çıkar diye yasakladı