HavvaKarakaya Yarin 6. Ci haftama giriyorum aşırı bulanti var. Yemek yiyemiyorum. Hic tadim kalmadı. Ne kadar surecek boyle.
ZhrHkn HavvaKarakaya daha bir süre daha olucak bulantilarin benim 17 haftada bitti. Ama hala sabahları bulantiyla uyaniyorum.16.haftama kadar bulantı hapiyla durabildim. inşallah seninki kısa sürer 🙏🤰
Ceren35 HavvaKarakaya benimde bu gun 6. Haftam cok yeniyiz daha ama benimde bulantim basladi cok obur ben sabah bir sey yemek istemiyorum simit pogaca tarzi seyleri buyuk bir ayranla yiyorum o ise yariyor severseniz deneyin ayran bana iyi geliyor 2-3 tane ayran iciyorum günde
Kbrzynp HavvaKarakaya ben de çok korkuyorum 6+1 de başladı 7+1deyim sanki gittikçe artıyor evde mutfağa giremiyorum dışarda yemeye başladım elim kolum bağlı ne yapsam geçmiyor uzun sürmez inşallah
Melikesii Benim doktorum 12. Haftaya kadar yemek yemek için kendini zorlama yiyebildiklerini iyice çiğne ve yut dedi ayrıca suyu da yudum yudum içmemi söyledi. 12. Haftadan sonra bebek bizim yediklerimizden besleniyormuş.