Mdf17 Hemşireyim sizce 37 ye kadar çalışılır mı? O haftalarda çok halsiz olur muyum çabuk yorulur muyum? Olabildiğince doğum sonrasına aktarmak istiyorum izinlerimi. Sabah 8-16:30 çalışıyorum.
gulsahgk Mdf17 ben 32 ye kadar zor dayandım işim ağırdı çünkü. Eğer çok yoğun değilseniz çalışılabilir yavaş tempoda
Setenay12 Mdf17 ben aktarma raporu aldım. Şu an 34+4’üm. 37’ye kadar çalışıp bu süreyi doğum sonrası izne eklemeyi düşünüyorum. İşim ağır olmadığı ve hamileliğim rahat geçtiği için sorun yaşamadım henüz
tazeanne_20 Mdf17 ben okul müdürü olarak çalışıyorum. Bugün itibariyle 36+6 yım. Yarın doğum iznim başlıyor. Bende çok düşünmüştüm dayanabilir miyim diye, ama çok şükür bu güne kadar geldim. Evet çok yoruluyordum,akşamları direk dinlenme moduna geçiyordum
Asliitncr Setenay12 canım bende aktarma taporu aldım 32. Haftada. Dün 37. Haftaya girdim otomatıkmen çalısamaza mı dönüşecek rapor bilgin var mı
Mdf17 Setenay12 hastanede kan almadayım şuan. Erken doğum olursa da doğum sonrası izin başlıyor, doğum öncesi iznini kullanamıyorsun 37-40 arası 3 haftalık izin yanıyor. Bu konu beni düşündürüyor en çok
Setenay12 Gulcan0511- 32.haftada sağlık durumunuz uygunsa doktordan çalışabilir raporu alıp 37.haftaya kadar çalışıyosunuz. Bu süre doğum sonrası iznin devamına ekleniyor.
Setenay12 Mdf17 ya maalesef sürpriz doğumda yapacak bişey yok ama aktif alanda çalılıyosunuz zorlayabilir sizi. Gerçi aktarma raporu alıp 37.haftayı beklemek zorunda değilsiniz. Mesela 35’te kendinizi iyi hissetmediniz doğum iznine ayrılabilirsiniz yine. Aradaki çalıştığınız süre doğum sonrasına aktarılır
Bellabells Mdf17 erken doğumda doğum öncesi kullanmadığın süre doğum sonrasına aktarılıyor.ben de 38 haftalık doğum yaptım.iki haftamı aktarmışlardı
Bellabells tazeanne_20 ben de öğretmenim ama köye gittiğim için okul günleri çok zorlanıyorum.şu an 30 haftalığım
Didemaryah Asliitncr evet hastahaneye tekrar gitmene gerek yokmuş ben yaşadım çünkü bu sene yeni yapmışlar bunu pek kimse bilmiyor sistem seni direk çalışamaz olarak görüyor doğuma kadar rapora gerek yok doğum yapınca verilen raporu iş yerine iletiyorsun zaten onlar geri kalan şeyleri hallediyor
Setenay12 Asliitncr ayy bilemedm onu. Benim işyerim doktor 37.haftaya dair rapor verecek onu bize getir dedi ama işyerinizle görüşün isterseniz ben de emin değilim😑
4521 Asliitncr hayırlı bayramlar 🌸aldığın raporda bitiş tarihini yazıyor onun için direk iznin başlıyor
Asliitncr Didemaryah cok sağol canım muhasebecininde şuan bişey yapmasına gerek yok dimi 🙏🏻 hersey otomatik
Didemaryah Mdf17 ben çalıştım ama işim rahattı yerime biri geldi 32 haftada ona gösterip oturduğum içinde yorulmadım pek masa başı iseniz yaparsınız diğer türlü zor olabilir
Didemaryah Asliitncr aynen canım onunda birşey yapmasına gerek yok zaten aldığın çalışır raporunda son gün yazıyor ondan itibaren çalışamaza düşüyor otomatik. Ta ki doğuma kadar doğumda hastahaneden aldığın doğum sonrası raporu iletmen lazım muhasebeye sadece
Duygublbl Mdf17 37 ye kadar çalıştım AVM de bir mağazada ve sabah 9.30 akşam 6 ya kadar bazen 14.00 den akşam 22.00 ye kadar çok şükür çok zorlanmadım
Coynes Duygublbl merhaba ben de avmde calisiyorum 20 haftalik hamileyim cok yoruluyorum sizin saatler ne güzelmiş Ben öğlen 1 de gidip aksam 10 da cikiyorum