Hizligonzales O kadar mutluyum ki evladin kizi erkegi olmaz ama bir oglum var birde kizim olsun cok istiyordum Rabbim gönlüme gore verdi. Burda bi kisi bu kesin kiz demisti ismini hatirlayamadim ama bilmis oldu🥰 sadece o kiz demisti☺️
Mk1350 Hizligonzales hayırlı olsun 😍 saglıkla sihhatle buyutun insaallah kacinci haftanizda ögrendiniz acaba
Papatyam17 Hizligonzales hayırlı olsun canım rabbim bebişlerimizi saglikla kucağımıza almayı nasip etsin bize de erkek geliyor 🙏🏻Kaç haftalıksın bu arada
PrensinibekleyenAnnee Hizligonzales belirtileriniz oglunuzdan farklımıydı mesela migde bulantınız var mıydı hayırlı olsun canm 🌸
Hizligonzales PrensinibekleyenAnnee eveg cok farkli oglumda bulantidan su bile icemezdim bunda oldu ama cok abartili degil oglumda surekli eski seyler canim istedi bunda hep dondurma pasta buz istedim sonra oglumda duygusal degildim ama bunda herseye aglar alinir oldum
Mrymbrfn Hizligonzales masallah Rabbım gönlünüze göre vermiş 💕 benimde bir tane kizim war 6yasinda. Bir tane de oğlum olsun istedim.. 13 haftalikken erkek dediler 16haftalikken kız dediler. 🤐 Bana da dua eder misiniz. Rabbım herkesin gönlüne göre versin. Olmayanını istiyor insan 🙏🏻🤚🏻
Hizligonzales Mrymbrfn amin ins gercekten oyle evladin kizi erkegi olmaz ama insan ikisinide tatmak istiyor ins gonlunuzdeki olur
PrensinibekleyenAnnee Hizligonzales benimde oğlumda migdem bulamazdı bunda çok migdem bulanıyor daha agır hissediyorum
Ebuss35 Bende bugün kızım olucağını öğrendim nift testinden öğrendim ama 13+5 haftalığım ikili testim kötü çıkmıştı cinsiyette gözükmemişti bugün test sonuçlarımın hem temiz çıktığını hemde kızım olucağını öğrendim çok mutluyum bayram geldi bile bizim evimize 5 yaşındada bir oğlum vardı Rabbim gönlümüze göre nasip etti çok şükür 🤲🏻🌸 @Hizligonzales
Hizligonzales Ebuss35 cok sukur onemli olan saglikli olmalari zaten benimde guatr riskli cikti bide bebege bulasacak bi enfeksiyon tesbit etmisler tekrar test aldilar ins kotu cikmaz sonuclar genel durumu gayet iyi dedi sukur de insan tedirgin oluyor