Benma Bugün doktara gittim 1005 olmuş 24 ken 580 gr dı şimdi 28 olduk bu kiloya varmış sizce iyimi ben aslında 1 hafta geriden geliyor bebiş 27 ye uyuyor sanırsam
Koliva Benma bende şimdi cıktım doktordan 28 haftalıgız 1000 gram dedi karın çevresi 5 gün geride dedi inş cok sıkıntılı birsey değildir 😞
nevzatbaskomser Benma Ben de bugün kontrole gittim 27+1im.1177 gram olmuş, 28 haftayla uyumlu gidiyor en başından beri. 1000-1200 gram arası normal zaten. Doğum ağırlığının yarısını son 6 haftada alıyormuş bebekler, bundan sonra daha hızlı kilo artışı olacaktır
Bet1 Benma 24+1 de bana doktorum 840 gram demişti şu an 27+3um kaç oldu bilmiyorum 28+1 de gidince ogrenicem inşallah
Benma @Koliva inşallah canım benimde sanki kafasımı küçük dedi sonra yok ya vs dedi ama inşallah sağlıklı doğarlar
Zdgn Zereniim 28+5 benimde 1500 kilosu kafa 2 göbek 1 hafta ileriymiş çocuğum kız olacak inşallah kafa kocaman olmaz diyorum :) doktor şey dedi bu durumlar için bir süre sonra ilerledikçe oranları değişir organlar birbirine denkleştir dedi