Lavina Fatma_nurr01 benimki 18 haftada %80 kız dedi bende kız his ediyordum süpriz olmamıştı 20 haftada detaylı utrasonda oğlum olacağını öğrendim biz ailecek şok olduk herkez kız his ediyordu bizde kız bekliyorduk erkek olunca bir afaladık 😂 bu arda oğlumda kızımda var o yüzden ikiside fark etmezdi sağlığı önemliydi ama merak işte keşke diyorum erkek olacağını kimseye söylemeseydimde doğumda süpriz mi olsaydı 😂😂
Gln0110 Fatma_nurr01 benimki benziyor da demedi 😄 16.haftada kız dedi, 21.hafta detaylıda erkek olduğunu öğrendik.. Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar 💙
Burcu48 Gln0110 bana da 16 da kız dedi bende detaylıyı bekliyorum alışveriş yapmak istemiyorum kesin olsun diye 🌺
Gln0110 Burcu48 tabi, gulinync Muğlalı mısınız kullanıcı adınızın sonunda 48 var :) Ben muğlalıyım da
1234G 16 .haftada da kız dedi 20.haftamda gittim yine kız dedi değişmedi yani doktorunuzun da tecrübesiyle alakalı bir de çok erkende tahminde bulunuyorsa yanılma payı oluyor 16 haftadan önce pek dikkate almayın bence
Burcu48 Zehross03 devlet mi özel mi ben devlet e gittim afyonda bir hafta önce kız dediler tahmin kesin bi şey denmedi bekliyorum detaylıyı
Zehross03 Burcu48 ikisinede gidiyorum devlet direk erkek dedi bildi özelde kıza benziyo dedler sonra erkek cıktı
Aslibh Fatma_nurr01 ablamada kiz dediler 7.ayda erkek oldu bacak arasina saklamis. bizim .deli benimkinede kiza benziyor dediler erkek oldu 20.haftaya kadar bekle