Sen5155 Mrymbrfn özele gidiyorum ilk 14. Haftada özelde bir doktor dedi kız diye sonra 16. Haftada başka bir özelde doktora başladım oda kız dedi sonra 20 de son gitiğim doktora gittim tekrar erkek dedi. Sonrasında üniversiteden ramdevu aldım orda da kesinleşti
Fatma_nurr01 @Sen5155″#p27417828 İlk gittiğim doktor göstermedi kızlar genelde göstermiyor dediği için sordum canım Diğeri de pipi göremiyorum dedi
Sen5155 Fatma_nurr01 valla balım bana direk ultrasonda sırt üstü bacakları açık görüntüyü gösterdi doktorlar
Sabiha-1268 Ceku00 sağol cnm benziyor Banada deniyor sakın alma bir şey dedi doktor bayramdan sonrayı bekliyorum
inci_tanesi Sabiha-1268 Evet demişti bende cok istemiştim bir kızım olsun çok mutlu olmuştum ama kısa sürdü ama bana % 80 demisti sonra özele gittim %95 erkek dedi değişmedi
Arzum_aktn0 Fatma_nurr01 eveettt biz. 14 haftalıkken kıza benziyor demişti doktorumuz. 17. Hafta da erkek dedi.
Rabia04_09 Fatma_nurr01 ilk hamileliğimde 20. Haftaya kadar kesin kız dendi 20. Haftadan sonra erkek olduğunu öğrendik
Sabiha-1268 inci_tanesi anladım cnm devletmi demişti kız diye valla Banada benziyor diyor devlet bekliyorum inşallah 🙏🏻 bayramdan sonra netleşir
Sumyduman Fatma_nurr01 bizim de 12. Haftada erkek denildi bugün başka doktora gittim ikisi de özel 20. Haftadayız ben erkek göremiyorum kız dedi 🤭 renklide baktı ama sırtını dönüyordu göstermedi kendini. Bilmiyorum bir dahakine ne diyecekler :)
3kuzuAnnesiyim 28 haftalıgım bugun kontrolle gıttım kac hafta bunu beklıodum bı turlu doktor kndınden emın kız demefı 3 kez yarım agızla kız dedı neden oyle yaptı anlamadım ama bende gördüm yanı kızdı arada cıkan birsey vardı ama o bana kordon gıbı geldi
Sabiha-1268 Fatma_nurr01 valla bana kesin gelmiyor çünkü bebeğin pozisyonuna bağlı diyorum çünkü 4 ay önce en iyi özel kardeşimin bebeğine özel kız dedi ama gerçekten onda videosu vardı 16 haftalıktı bacak arası bomboştu sonra detaylıda kesin erkek oldu cnm