281903 40 haftalık gebeyim ara ara cinsel organımda batma hissediyorum doğum başlangıcı olabilir mi sizce ?
Mervebeliktay 281903 doktoruna danışmalısın bence benimde öyleydi kontrolüm vardı bugün iyice aşağı inmiş rahminde yumuşama var dedi
Ervaok 281903 yalancı sancı olsa da sonucta son haftandasın doğuma hazırlanıyo bence normal ama randevun varsa görün yine de
kevserr38 281903 bende 40+5 im dünden beri rahmimde yanma oluyor şimdi kontrolden geldim doktor ilk defa kanalda bebek dedi ondan olabilir bence sormadım ama
281903 gzlannesi artık doğurmak istemiyor musunuz ben bir an evvel doğurayım diye herşeyi doğum belirtisi olarak düşünüyorum
gzlannesi 281903 hemde nasıl istiyorum 😂 ama suni sancı yada sezeryanla değil 🫣 bu gidişle alcam suniyi olmassa sezeryana alacak
281903 gzlannesi bu gidişle bende suni sancı alacağım ama onunla da açılma garanti olmuyormuş açılmam olmaz o sancıyı çekerim sonra sezeryana girerim diye korkuyorum
Mervebeliktay 281903 bende öyle cidden ya haftaya 40 oluyo benimde ama suyumda azalma var mecbur suni sancıyla denicez korkuyorum nasıl olucak diye çok ağrı çekcek miyim nasıl olcak bilemiyorum
Ervaok Mervebeliktay bende 40 haftann içindeym suyumda hafif azalma görüldü cuma yatış verdi sabahtan suni sancıyla başlatılcak inş hayırlısıyla kucagımıza alırız ne normal sancım var ne başka bişe bakalm süreç nasıl olur 🤷🏻♀️