beyzacmvrc 31+4 düm şimdilik öyle bir problemim yok sadece kısa çorap giydiğim de biraz iz yapıyor artık ama odemle alakalı değil herhalde. Siz kaçıncı haftadan itibaren ödem tutmaya başladınız? Genelde son haftalarda baslarmis sanırım
Gunbay beyzacmvrc merhaba, 35. Haftadan sonra önce yüzükler çıktı sonra ayakkabılar genişletildi an itibari ile 40 haftaya girmiş bulunmaktayım yüzüm dahil olmak üzere her yer şiş.. 😬
Ahsenveannesi beyzacmvrc bende 30+4 ayakta çok kalınca yada ortopedik birşey gitmeyince şişiyor diz altı ve ayaklar ama dikkat edince sorun yok. 34 -35 o civarda artmıştı benim tartıda haftada 1 artıyordu şoktaydım😂😂neyseki lohusa terlemelwriyle gitti ödem
beyzacmvrc Gunbay 1 ayım daha var o zaman hemen hemen 😅 bayram sonrası yuruyuslero artırmak istiyorum ama belim çok ağrıyor ya yürüyünxe iyi geliyor ama eve gelince iyice yamuluyorum. Ama yurumem de lazım hem çok ödem tutmasın hem doğuma hazırlık diye.
Gunbay beyzacmvrc evett yürüyüşünüzü, su içmeyi ve az tuz tüketmeyi atlamayın. Ama yine de ödem tutarsa da üzülmeyin eninde sonunda ne yaparsanız yapın oluyor 😬