Kumsalaysu Nnnnnn_ hayırrrr tabıkıdee hıc bısey olmazz bebegı hareket ettırmek ıcın yapıyolr bn suan bıle gttıgımde arada yapıyo sert olammk kaydıyla cok hareketlı bı bebek degılse yapıyolr yanı osekıld ebebek zarr gormezkı 🥰🥰🖐🏻
yanlisanlamaama Nnnnnn_ hem ikili testte hem detaylıda aynısını yaptı doktorlar korkmayın zarar verecek türden şeyler değil sadece daha rahat görebilmesi için bebişi rahatsız ediyor biraz😀 halen doktorum ara ara yapar karnımı sarsar hareketlensin istediği pozisyona girsin diye şimdiye kadar bişey olmadı
vyusala Nnnnnn_ hiç bir zararı yok için rahat olsun bebek zaten sıvı içinde bişey olmaz benim doktorumda çok yapiyor
Nnnnnn_ Hepinize cok tesekkur ederim. Icim rahatladi, dunden beri cok kotu hiss etmisdim, bebegime bir sey olur diye, ilk bebegim oldugu icin herseyden korkar oldum. Allah hepinizden razi olsun. Insallah tum anneler bebeklerimi saglikla kucagina alir ☺️🙏🏻
Bet1 Nnnnnn_ canım korkma zarar verecek bir şey doktor zaten yapmaz. Benimde detaylıda değilde perinatoloji de muayne olmuştum doktor bı turlu sağ elini göremedi gezdim falan yok yani gene göremedi ve başka hocasına götürdü oda göremeyince karnıma baya bastırdı bebek pozisyon değiştirince gördüler şükür. Hatta sakın korkma bir şey olmaz ama görmemiz lazım bizimde ona göre önlem almak gerekebiliyor bebeğin sağlığı için demişti
Nnnnnn_ Bet1 Evet canim bizde de tipki aynisi oldu. Elinin 1 parmagini goremedigi icin defalarca gezdim, bastirdi karnimi ama sonunda kipirdamadigi icin mecburen karnima vuruyormus gibi ittirdi 🥺
AdinsMom Nnnnnn_ bana da öyle baktılar canım endişelenme onlar temkinli yapıyor bebeği ezmeyecek zarar vermeyecek şekilde hatta ben çok korkmuştum suyum patlicak diye
Nnnnnn_ AdinsMom Belki de bastirsa cok da umursamazdim aslinda, ama vurma islemiyle yapinca karnima cok korktum istemsizce, bebegimin bir yeri zarar gorur diye aglamak istedim hatta
Minigim38 Nnnnnn_ doğum yaptim 5 ay 26 günlük olduk bile🥰sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲bebek kesenin içinde Allahım öyle bir koruyor ki hiç bisey olmuyor,içiniz rahat olsun kalbinize aklınıza kötü şeyler gelmesin 🩷