Hasret5506 Aysegulgnc çok iyi yapmışsınız insan morelini bozuyor lar gerçekten bendede bugün benzer şey oldu
inci_tanesi Hasret5506 Çok saçma ama öyle diyorlar kalp atışını duyunca sayiyorlarmis üslup çok yalnis doktorunuzu değiştirme şansınız varsa değiştirin bende 7.5 aylık cinsiyet sordugumda aldıracak misin demişti sok olmustuk eşimle ilk bebeğim nasıl heyecanliyim onun bana dediğine bak doktor olacaklar birde
Hasret5506 inci_tanesi şuan gerçekten baya gerildim nasıl derler ya verende Allah alanda vesvese getirmicem aklıma rabbim hiç bir canlıyı noksan yaratmaz
selinsmother Bende senin gibi gitmiştim neden geldin ki daha kese bile gözükmez demişti o an moralim bozulmuştu ama şimdi bir daha gebe kalsam gitmem doktor haklıymış 😂 direk kalp atışına giderim erkenden gidince noluyosa çok gereksiz hevesle gidiliyor da
Hasret5506 selinsmother yani o sizin düşünceniz ama ben bilerek ogrenmedim kanda öğrendim hastalanınca bende şok olmuştum
Hasret5506 Nurak78 onu 3 gün sorna verdim bugün 4. Gün sorna 15 gün sorna gel dedi ebe rahim duvarı kalınlasmayaa başlamis dedi sanriim kese kendini hazırlıyor muş
Nurak78 Hasret5506 ozaman guzel artmış sonucun allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin inşallah
Hasret5506 Nurak78 amin inşallah canım yani nanirmisin bu yaşıma kadar kan vermedim 2 kez toplasan şimdi hastaneye koştur koştur gidiyorum vay beee