Dilarahmet123 Yarın benim Sezeryanim var doğum olacak inşallah 🙏🙏 sezeryana girmeden önce neler yapılıyor bu benim planli Sezeryanim??? Birde arkadaşlar sonta takiyolar ya onu uyustuktan sonra mi takiyolar??
Staystrong Dilarahmet123 sezeryan doğum yaptım ama tabi planlı değildi mecburi birden alındım sezeryana sancimda vardi bana özelde uyusmadan takıldı dogumhanede öyle pek bi acısı yok sadece takıldığinda yanma hissi geliyor
Rabia04_09 Dilarahmet123 Hastaneden hastaneye değişiyor. Rica ederseniz belki uyuşturan sonra takarlar bende öyle isteyeceğim. İlkinde uyuşturmadan taktılar ama doktor inanılmaz acımasızdı ve canımı gerçekten çok acıtmıştı ama uzun süren birşey değil 2 dk takılıyor.
gkcnn Dilarahmet123 benim plansız oldu ama öncesinde kan almışlardı doğum vakti gelince önlük giydirip ameliyathaneye aldılar orda da uyuşturduktan sonra taktılar
Esayser Dilarahmet123 Uyuşturduktan sonra takmışlar farketmedim bile çıkartırken de tıpa açıyor gibi pıt diye çıkardılar hissetmedim sesi duydum 😅