minnosbirkiz whitechocalete peşpeşe 2 kere kimyasal yaşamış biri olaraktan maalesef kan vererek anlaşılmıyor, düzenli artış takip etmek gerekiyor, ilkinde gecikmemin 5.gününde kan verdim 70li betayla öğrendim, 2.de gecikmemin 3.gününde kan verdim 256 ile öğrendim, tamam dedim 2.nin değeri daha yüksek bu kesin sağlıklı diye içimizi ferahlamıştı ama maalesef öyle olmadı, kese görme hayali kurarken gecikmemin 15.gününde kanamam başladı betam düştü 😔
Aysel_krdg whitechocalete canım ben 2 kere üst üste geçirdim şubat mart ayında ikisinde de baya gecikti 10 gün falan ondan sonra kanama başladı sen yap devam ederse sağlıklıdır zaten kimyasal en geç 2 hafta içinde sonlanıyor kendisi
whitechocalete minnosbirkiz yaa çok üzüldüm😑 peki kimyasal gebeliğin sebebi nedir ki ard arda yaşamışsınız araştırdınız mı? Benim de geçen ay kimyasaldı başta iki kat arttı hatta 1 gün ara ile. Daha sonra düşüşe geçti
znkara minnosbirkiz bunu okuduktan sonra cidden yıkıldım şuan 🥺 gebelik belirtilerim var adetimede daha çok var gerçi ocak ayında kimyasal geçirdim 4 buçuk yaşında oğlum var yani vücudumdaki değişimlerden anlayabiliyorum ama bu da mı kimyasal olur diye içim içimi yiyor gerçekten 😢
minnosbirkiz whitechocalete evet kendimce birazcık araştırdım, sağlıksız spermden olurmuş, o ay enfeksiyon varsa olurmuş, yumurta ile spermin hızlıca döllenmesinden olurmuş, kan pıhtılaşması yüzünden olurmuş, bi çok sebebi var 😔 aynı şeyi yaşamışız benimde ilk 2 değerim 2 katı arttı sevinmiştik bu sefer oldu diye ama nasip kısmet 🥺
OnlyBaby Canım 10-15 gün arası gecikmesini bekle, mfk doktoru derki adet gecikmenizden 10 gün geçmeden şu kaset testler yapmayın beni delirtmeyin yapıyosunuz negatif çıkıyo üzülüyorsunuz veya pozitif çıkıyo sonra kanda beta düşüyor yani kimyasal geçiriyosunuz yine üzülüyosunuz kimyasal gebeliğide hemen hemen her kadın geçirir kendinizi üzmeyin demişti. Bende yapmicam test yani 10-15 gün geçmeden
OnlyBaby OnlyBaby yani zaten cidden olursa olcak olmazsa olmicak o ay ümitlenme yani canım boş yere evet takılıyoruz bu olaya ama o negatif çıkması varrya kötü bişey of.. keşke yapmasaydım diyo insan
whitechocalete OnlyBaby evet canım haklısın 10 gün bekleyip direkt kan testi vermeyi düşünüyorum ben de.
whitechocalete znkara ben de geçen ay kimyasal geçirdim canımm reglim gecikti ama test yapmıyorum inatla
minnosbirkiz znkara bende hep aynı stresi yaşıyorum, hemde çifte stresim oluyor, 1 dış gebelik, 2 kimyasal gebelik olunca, acaba hiç sağlıklı bi gebeliğim olmayacak mı diye kendi kendimi yiyorum, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, her şey olacağına varıyor ☹️
znkara whitechocalete ben gecikmeyide bekleyemem ki 😅 kısmet ya hayırlıysa bizim için güzel haberler almak nasip olsun 🙏🏻