Planetree Zynppp_0999 Çok yakın tarihli bir araştırmaya denk gelemedim ama 2022 de iyi diyende olmuş demeyende başka markalara da yönelebilirsiniz bence
Zynppp_0999 tunasmom ilk defa duydum ben 🙈 ama bakıcam söylediğiniz markaya da. İyice kafam karıştı. Karar veriyim derken kararsız kaldım iyi mi ☺️
Ikioglusannesi Zynppp_0999 mustelanın sadece pişik kremini kullandim ama üni babynin ıslak mendilini de kullandim sampuanini kremi vs öyle şeylerinden kullandim üni baby daha bize yakın geldiği ve tahriş etmediğini fark ettim yani her bebeğin cildi farkli oluyor ben ne desem boş çünkü senin deneyimlemen gerek boya paraben vs yok unide
hunilimom Planetree herkesi kandırdı 😂 o adam her ürünü para karşılığı övmüş yada onermemis en son mahkemelik olmuştu
Planetree hunilimom yapma ya ben içerikleri açıklamasından dolayı baZı firmalar ile mahkemelik oldu diye biliyordum kime inanıp güveneceğiz
Zynppp_0999 hunilimom kesinlikle kime güvenceğimizi şaşırdık. En iyisi kendimiz deneyimleyip almak olucak heralde.
Fulyakrcbn Nemlendiricisinden pişik kremine mustela kullanıyorum. Hediye olarak unibaby geldi duşta onuda kullanıyoruz ondanda memnunuz ikisininde kokusu güzel bence ağır değil ama unibaby kokusu daha geçici geldi bana