Berfino12 Beggg Allah herkese nasip etsin eşimin durmu olmadığı için bende hep tanidiklardan kıyafet istiyorum eşim çiftçi iki ineği var oyle onla idare ediyoruz İnşallah Allah banada nasip eder herşeyerinin olmasini😭🤰
handeserdes Berfino12 eder tabi niye etmesin 💚 sağlıkla gelsinler de eşya kolay, halloluyor bir şekilde. bi kaç eksiği kalsa da takmayın, önemli olan sağlık olsun 🙏
Beggg Berfino12 eder eder zaten rızkıyla,bereketiyle geliyor bebikler👼🏻🕊 bir şekilde hallolur Allah’ın izniyle❤️
Zerenella Meryem-7927 ölçüleri nedir acaba bende küçük birsey bakmak istiyorum ama bu seferde kısa süreli mi olur acaba diyorum
Meryem-7927 Zerenella benim aldığım 50*90 gayet iyi ölçüsü odama anca sığdı siz daha büyük isyiyorsaniz ölçüsü büyük olanlar da var
handeserdes Beggg 23. haftadayız daha bişey almadım 😂😂 babaannesi alıyor öğrendiğinden beri. bugün de annemle çıkıcaz o alcak bazı eksiklerini. ben ne zaman başkayacağım bilmiyorum. bi tek zeka kartı aldım ben de. artık bebeye kart giydiririm 😂
busrabrbr Beggg valla erkeklere tatlı biletler bulmak çok zor 😂 kız bebiş kıyafetlerine başlıyorum Allahım süslü püslü hep zavallı erkekler işte bunlarla övünüyoruz 😂😂
handeserdes Beggg alınır ya bi şekilde 😂 tek odağım sağlıklı olması. eşya hallolur. hiç takmıyorum. her yer avm :)