Aysee1123 Beggg Geçen gün beşik ve yatağını aldım 😂 Bu arada dün kontrolüm vardı 13 haftam bitti kız dedi doktorum 💃🏻 Bi ara konuşmuştuk seninle
Beggg Aysee1123 güzel günlerde kullanın💓 ohh prenses geliyooorr sonunda gösterdi demek kendini🤩 aaa evet dün postunu gördüm çoğu erkek yazmış halâ yine demek ki inanmamak lazım😅
Nurrmerttt- semanur0456 Ya çok güzel 🥰 Bende kızımın adını Amine koyacağım nasipse 🥰 Kaç haftalıksınız ?
Aysee1123 Beggg Öyle oldu kız diyenlerde oldu erkek diyende 😂 Zaten buraya atıp sormak bana çok mantıklı gelen bir hareket değil ama ne cevaplar gelicek diye merakımdan attım 😂😂 Yoksa herkes farklı yazabiliyor 🤗
Beggg defneemom atmayın şöyle minnoş tatlı kız kıyafetlerii vallah sizin yüzünüzden doktor oğlan dese oturup ağlicam hee😅😅😅 bu arada çok tatlııııı,senin kız şeker olarak girecek bayram evlerine oyyşş nice güzel mutlu bayramları olsun🕊💓💓
Beggg Aysee1123 evet herkes kendince yorumluyır bana da çoğu erkek dedi bi kaç kişi dışında ama buraya göre yaşamıyorum maksat eğlence olsun😅