Mrvedmrhan Elif2424 Öncelikle merhaba renkli fotograf verilsede verilmesede umuttepeyi tavsiye ederim yasemin hoca cok guzel ilgileniyor , benim riskli gebelik oldugu icin renkli ultrosan resmi aldim ama normal gebeliktede veriyordur sanirim
Elif2424 Mrvedmrhan teşekkür ederim benim de riskli gebeliğim var oraya gitmeyi düşünüyorum siz yakın zaman da mı gitmiştiniz? Tahminimce kaç dk sürüyor
Mrvedmrhan Elif2424 Ben pazartesi gunu ordaydim , riskli oldugu icin bir sonraki randevuyu kendileri olusturuyorlar bilginiz olsun
Elif2424 Mrvedmrhan içeriye eşinizi alıyorlar mı acaba ? Bide sonraki randevu derken kontrol için mi ?
Mrvedmrhan Elif2424 eşi almiyorlar alirsada risk hakkinda bilgilendirmek icin aliyor . Benim bebegim yarik ddudak oldugu icin onumuzdeki aya randevu olusturdular kendileri tekrardan bakmak icin
Gokcedemir Mrvedmrhan merhaba siz ayrıca kadın doğuma gidiyor musunuz? Ben de yasemin hanıma gidiyorum ayrıca kadın doğuma da gitmeniz lazım dediler
Mrvedmrhan Gokcedemir benim ucuncu gebeligim ilk doktorum almanyaya gittigi icin suanki surecte inci cavusogluna gitmeyi dusunuyorum . Henuz gitmedim mayista tekrardan umuttepede randevum var o randevudan sonra gidicem insallah .
mucizemm_ Elif2424 peki tekrar çağırdı mı sizi yüzü dönük değilse tekrar çağırır dedi özeldeki doktorum ama bilemedim
Elif2424 mucizemm_ hayır riskli ise tekrar çağırıyorlarmış yani şöyle yer yerine baktı fakat renkli görüntü vermedi gerçi normal de vermedi ben renkli görüntü istediğim zaman pozisyon uygun değil dedi bende ısrarcı olmadım açıkçası