cancel_ Sizce doğum paketi mi mantıklı yoksa sadece doğum ücretini mi ödemek güzel anneler yorumlarınızı merak ediyorum
cancel_ Kubra1414 bana normal 9 sezaryen 10 dedi Medical park Gebze mesela 1 gece de yatış ücretsiz ama mesela bebiş doğduğumda ona yapılacak tahliller vs doğum paketine 23 bin dediler bu ücreti geçer mi o kafamı karıştırıyor
Ebrulianne06 Bence paket almak mantikli bir muayene 600-900 arasinda taramalar, testleri,tahlilleri derken duzenli doktorla devam etmek mantikli dogumda icinde oluyo zaten. Hamileligi ogreni ogrenmez paket alip isinizi saglama alin derim
cancel_ Ebrulianne06 muane ücretimiz 700 tl ama sadece bunla bitmiyor mesela tahlilleri var benek doğduğunda ilk zamanlarda tahlili vs bunlar ek olucakgı içi n acaba paket mi yoksa saadece doğum mu almalı buna karar veremiyorum
Ebrulianne06 cancel_ evet o yuzden paket almak mantikli tum testleri taramalari ve dogumu kapsiyolar ek olarak psikolog diyetisyen destegi veren foto cekimi yapan cinsiyet partisi duzenleyen de var. Ben hamileligimi ogrenince hastaneleri tek tek arayip icerik ve fiyat bilgisi aldm tercihimi yaparken de yenidogan yogun bakim unitesi olana da oncelik vermistm. Cok memnun basladm ama sonra riskli gebe oldum herseye dikkat ettgm hastanenin perinatoloji bolumu olmadigi icin paket iptal ettrmeek durumda kaldm cok uzgunum hala. O yuzden paket alin ama her detayi dusunerek hastane tercihi yapin
Pinkgold cancel_ paket olarak tercih ettim pakette çocuk için herşey dahildi bide ücretsiz olan bazı süreçlerde vardı 7.500 milyar tuttu hepsi normal doğum