Merhabalar sonunda bana da nasip olduu hikayemi yazmak 🙏☺️ gebeliğimin başından beri normal doğum planliyorduk çok da uğraştım yürüyüşler hurmalar pilatesler daha neler neler 😄 bebişin 40 haftayı doldurduğu halde gelmeye niyeti olmayınca doktorla 18 Nisan günü suni sancıyla doğum başlatmaya karar verdik sabah 7 de yatisim yapıldı herşey güzel ilerliyordu tabi sancı biraz yordu 😏 her neyse bebişin kaka yapması ve kordonu dolamasi üzerine acil sezeryana alındık iyi ki de öyle olmuş çikolata kistim varmış onuda aldı doktor eğer ki normal olsaydı bile yine kistten ameliyata girerdin dedi yani hem normal hem sezeryan acısı çekecektim eğer sezeryanı kabul etmeseydim🤭 inanın çok ağladim girerken sezeryana çok korktum ama ne belden yapılan iğne ne de sezeryan korkunç birşey değilmiş☺️ derler ya herşeyde vardır bir hayır 🙏 tabi suni de aldığımız için bebek de ben de yorulduk biraz ama çok şükür değdi mis kokulum yanimda evimize geldik Rabbime bin şükür 🤭 Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu♥️