anneoluyoruuumm16 6+1 de keseyi gördük kalp atışını da gördük. Üç hafta sonra gel tekrar dedi. Sizin kontrol sıklığınız nedir
Eksijelibon anneoluyoruuumm16 başlarda allaha emanetti kanama vs bir sürü sorun yaşadım. Ama 12. Haftadan beri ayda 1
nur34_ anneoluyoruuumm16 hamileligmn basindan beri ayda birdi sn haftalardayim haftada bir haftaya son kontrlm olucak sanırım tabi ozamana kadar dogurmasam😄
Youngplanner anneoluyoruuumm16 normal ilerleyen bir gebelikse ayda 1 çağırılıyor 30. Haftadan sonra 2 haftada bir son haftalara doğru haftada bir çağrılıyor
Ao526- anneoluyoruuumm16 12. Haftaya kadar 2 haftada bir kontrollerim oldu. 12. Haftadan sonra ayda bire döndü. 32. Haftadan sonra 2 haftada bir görmek isteyeceğim seni dedi. Henüz 22+4 üz 🐣💙
Babyykmz anneoluyoruuumm16 ayda bir gidiyoruz ama 15+5 e kadar hep endiseyle gecti acaba iyi mi nasil diye en son biraz daha buyumus gordum rahatladim endiselerim azaldi cok sukur. Ama arada sirada tekrar bebekten haber almak icin devletede gozukebilirsin 🙈