ayseeray1 32 +4 haftalık gebeyim, Sezeryan doğum olmak istedigimi Doktoruma soyledim ,genel anestezi yapalım dedi,diğerlerinin yan etkisi fazla oluyir dedi,aranızda genel anestezi olan var mı..
Tiiffany ayseeray1 Tebrik ediyorum o doktoru. Gerçekten sonunda bi tanesidr yan etki olduğunu kabul etmiş. Bir genel bir spinal oldum 3.genel istiyorum Her 2 dogumda rahat geçti ama spinal bende bacaklarda kıkırdak zedelenmesi yaptı ve aşırı ödem aylarca geçmedi inanılmaz şişti. Anestezi uzmanı ile görüştüğmda kabul etmedi. Ama ne olduysa ameliyattan çıkınca oldu kiii happy kids’te cok bayan bunla ilgili sorunu var. Bacak sorunu yaşayan. Tamam belki geçici olabilir ama ciddi anlamda bacak cok şişti gerildi ve etim acıyordu. Sonra birden bacaklarım kollarım morarmaya basladı. Spor egzersiz yap dedi. Yaptım geçti ama bu dogumu genel düşünüyorum
PervinY ayseeray1 Bana önce spinal yaptılar uyuşmayınca genel yaptılar öyle oldum. Ama boşuna yapılan spinal yüzünden 5 gün ne kafamı oynatabildim ne bebeğimi emzirebildim öyle bi ağrı yok. Bide ilerde bel ağrısı çıkar diyorlar ama umarım öyle bişey olmaz😓
Ela344 ayseeray1 genel anestezi oldum 2 ay önce ve ilerde 2. Çocuğu düşünürsem yine genel anestezi olurum herhangi bir problem yaşamadım baş ağrısı olmadı sadece ilk uyandığım da ağrım oldu sonrasında çok şükür ayağa kalktım 🙏🏻 Bencede genel anestezi olun
Ervaduru İlk dogumum genel oldu ama tansiyonum yüksek seyretmiş zor ayılfum 9 da girdiğim dogumda 11 de goxumu actım bence genel kolay ama bendr cok fazla heyecan panik oluyorum aslında 2. Belden istiyorum
mylittlebabym Ben spinal istiyordum ama düşük tansiyon nedeniyle genel yaptılar. Uyandığımda çok fazla ağrım vardı, kafam bir milyondu. Kendime gelmem nerdeyse 2 saat sürdü. O sarhoşluk hali ve ağrılar ile bebekle ilgilenmek hiç kolay olmuyor kucağıma bile almak istemiyordum. Ancak ağrı kesiciler yapıldıkça ağrılar hafifledi, akşam ilk yürüyüşten sonra daha da iyi oldum. Yani zorluğu 3-4 saat sürdü diyebilirim. Asla baş ağrım, boyun ağrım olmadı. Sanırım diğerlerinde baş ağrısı uzun süre kalabiliyormuş.
_Kubraaa_ Spinal düşünüyorum. Genel bana göre değil. Bayılmak gibi bir durumu yaşamak istemiyorum, kendime gelemem. Korkutucu. Spinal olan çok kişi var, öyle şikayetler duymadım
ayseeray1 Aslında burdaki cevapları okuyunca banada genel anestezi daha yakın geldi,kaygı düzeyim yüksek benim,bu sezeryanada etki edebilir,sanki benim için en iyisi genel anestezi olacak ,tesekkur ederim cevapladınız için..
Tiiffany ayseeray1 dilerseniz sakinleştirici talep edebilirsiniz anestezi uzmanından yapıyorlar ve hiç bişey hissetmyorsunuz ara ara uyuyup uyanıyorsunuz. Ben o sekilde talep etmiştim panik olurum diye. İşte herkesde aynı etki olmayabiliyor. Bazısında bel bas agrısı cok oluyor şahsen bende onlaron hiç biri olmadı. İşte şu bacak cok zorlamıstı. Sizdede olur diyemem ama cogunluk bu sekilde spinal postları okudugumda herkesde bi sıkıntı illa oluyor
ayseeray1 Tiiffany Çok geçmiş olsun size,önümde nasipse 1 aylık süreç var,önümüzdeki kontrolde tekrar doktora danisirim, tesekkur ederim 🤗