curlymother anneleer tsh degerim 2.93 cıkmıs daha yeni gebeyim 5.5 haftalık doktorum dahiliyeye gorunup ilaca baslanabileceginden bahsetti bu deger cok mu yuksek bilenler yardimci olursa sevinirim guats dusuk vs meydana getiriyor cunku
aysee-yakupp01 curlymother korkma hiç yüksek değil benim ilk haftalar 7 leri 5 leri gördü şimdi ilaç kullanıyorum düzenli düştü ama ilaca devam ediyoruz korkma Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz 🌸
nurr0101 curlymother Hamile olmasaydınız eğer değeriniz normal değerler arasında anca hamilelik sürecinde 2.5 altı isteniyor canım yüksek bir değer değil
EmineSerdar curlymother hamilelikte hormanlardan dolayı daha çok yükseldiği için erken tedavi amaçlı göndermiştir doktorunuz içinize korku düşürmeyin ilaçla düzelen birşey ilacın bebeğe Bir zararı yok 29+5 haftalık hamileyim hamilelikten öncede kullaniyordum hamile kaldım daha çok yukseldi ilaç kullanmama rağmen şu an dozunu yukseltiler hiç geç kalma git ilacını kullan korkma bnm 7 lere kadar cikti
babyasyanil Hayır canım cok kötü değil 2.50 altında olması isteniyor benim 5.07 di ilaç dengeliyor korkulcak bişey yok❤️
neanladinyurdagull babyasyanil benimkide 0.174 çıktı anlayamadım düşük mü yüksek mi referans aralığı 0.27-4.2 diyor ama benimki ortada değil mi
curlymother babyasyanil yonlendirdi ama dahiliyede sorun degil ilac vericem dedi 25 lik ilac verdi duser bununla dedi
babyasyanil neanladinyurdagull genel cerrah mı Allah allah neden oraya yönlendirdi ki ultrasonla mı baktıracak acaba
babyasyanil curlymother o zaman korkmayın düşük doz vermiş düzenli kullanımda düşecek. Her ay kan vermeyi unutmayın sadece
neanladinyurdagull babyasyanil bilmiyorum ki zaten doktorumdan hiç memnun degilim yanlış mi dedi onuda anlayamadim
Ceku00 neanladinyurdagull genel cerrahi de bakabilir canım. Benim tiroit ameliyatımı genel cerrahi yaptı ve ilaç takibimi de o yapıyor
Ceku00 neanladinyurdagull bulunduğun şehirde endokrinoloji varsa önceliğin o olsun yoksa dahiliyeye git istersen farketmiyor