ozlemrcp76 Kizlar herkese merhabalar oncelikle belki postalara yorumlarimdan taniyanlar olabilir doktor sikintisi cok cektim gittigim hicbir dr benimle ilgilenmiyordu sonunda isini iyi yapan bir hekim bulup gittik Oncelikle hurafe belirtilerimi soyliyim😂Bebegim soldan yerlesti hep eksi tuzlu ozlellikle salata tursusu cok yedim ve tabiki portakal suyu tatli cok sevemedim cok sik bas agrilarim oldu ve halsizlik vardi hep onun disinda cok birrahatsizligim olmadi haa bide cildimde asiri kuruluk oluyordu ve ruyamda erkek bebek gordum hep ve bugun 14+5 te doktorumuz erkek oldugunu soyledi Ama ulturasona gore gelisimi bir hafta ilerde bebek ilerde olan bebekler icinde erkek deniliyormus biraz uzun oldu ama 🙈umarim sizde gonlinuzden ne geciyorsa rabbim size onu nasip eder😍😚
Agapi00 Hayırlı olsun canm darısı bana inşalahhah bansda kız gibi dedi 15 haftalık ama eminde olamyorum dedi öyle kaldı 18 de bidaha gidicez bakalım
ozlemrcp76 Agapi00 insallh canim sende kesin ogrwnirsin bizim doktorumuz cok net soyledi insallh deismez