zeynozey Hadii her kız anasının ortak derdi😭 Asla isim sinmedi içimize sinmiyor😭 en son doğsun yüzüne bakar şu buna benziyor der öyle isim koyarız dedik biz😂😂😂 Alya güzel 🌸
Nurse2018 Hadii herkes Alya koyuyo artık bence Alya koyma 20 yıl sonra şimdiki merveler gibi olacak alyalar
Tubaut Hadii sadece bizim binamızda 3 tane Alya var evet çok güzel ama herkes koyuyor biraz nadir bulunsun isterim şahsen isim konusunda
Aysegulinanc Hadii bende 32. Haftaya gireceğim kız bebiş annesi olacağım kaç tane isim değiştik en son bi isim içime sindi hemen kapı süsü vs siparişi verdim yoksa doğuma kadar daha netleştiremezdim bi isim içine sindigi an sende böyle yap bence 😂
damlaabeybi Bende 37.haftamdayım. Ama maalesef eşime isim beğendiremiyorum hala kızımızın bi ismi yok ve bu durum bi yerden sonra insanı geriyor :(
Aspenya44 damlaabeybi bizde aynı durumdayız kimse isim begenmiyo aklimdada bı siim yok bı turlu karar veremiyoruz
Sibel01ezgi Ben ilk kizimda hic zorlanmadim cunku esimle daha doigmadan isim koymustum soyadimizi koyduk 😂simdide 4 aylik hamileyim kiz olursa deniz erkek olursa candeniz koyacagim kismetse ..ayrica kumsal ismi yegenimin ismi Alya cidden guzel ama cok var o isimde
babyasyanil Alya güzel evet ama diğer arkadaşların dediği gibi o kadar çok var ki.. Listemdeki isimleri yazayım belki fikir olur 😇 Mihra Meyra Elisa Kızımın adıda Asya Nil olcak inşallah 🩷
muser24 Alya guzel ama kumsal güzel değil bence, alya’nın da anlamını bilmiyorum ama kumsal’ın güzel bir anlamı yok sonuçta. Anlamı güzel isimler de seçmek önemli bence