Mlkengn 123esr_ ilk hamileliğimde de kestirdim, şimdi de kestireceğim. Batıl inançların bir çoğu gibi buna da inanmıyorum açıkçası. Bebeğin ömrünü , sağlığını Allah yazmış zaten. Boşverin
tazeanne_20 123esr_ kalbinizi bozmayın,ben şöyle düşünüyorum saçlarımı bakımı zor geldiği için kestirdim. Önemli olan annenin kendini iyi hissetmesi burda.
Ao526- 123esr_ Kestir kestir 😂 bu sene kelebek model modaymış. Katlı katlı böyle 😍 benim öyle kesildi saçlarım dalgası daha da yoğunlaştı 😂 Katlı seviyorsan bir öneri olsun 🎉
busragil 123esr_ haydi sıhhatler olsun😊 ben de düşünüyorum bu aralar, bi de 2 ay var doğuma, zaten vitaminlerden ötürü bir uzuyor mübarek 😀 şoyle bi kestirsem nasi iyi gelir ☺
tazeanne_20 zeymur2779 ilk aylarda doktorum izin vermemişti. 36+0 da kontrole gidince sordum artık boyatabilirsn dedi.
Ulviyya-25 123esr_ ben 16-17 haftada kestirdim))saçlarım uzamıştı ve uçları hoşuma gitmiyordu,hem insan değişiklik istiyor bazen😃kadınlarda ilk değişikliği saçlarında yapar🥰inanmayın böyle şeylere,batıl inanç hepsi)
Ikioglusannesi 123esr_ bebek ana rahmine düştüğü anda yazılıyor ölüm saati ve kiminle evlenecegi ve kaderi sac kestirmeyle ne alaka ben iki gebeligimde de kestirdim de boyattkmda bisey olmadı hurafe bunlar
Rabia04_09 123esr_ baktığınız zaman batıl inanç. Bilimsel olarak bi açıklaması yok. Sadece boya yapılması uygun görülmüyor oda kimyasal olduğundan kaynaklı. Ben açıkçası inanmıyorum bu tür konulara ama vicdanımda el vermiyor açıkçası ilk hamileliğimde doğumdan hemen sonda kestirdim. Şuanda da saçlarım inanılmaz uzun doğumda 28 gün kadar kaldı yine o zaman kestirmeyi düşünüyorum.
Ambrossia7 123esr_ bende aynı durumdayım 31. Haftadayım nefret ediyorum batıl inançlardan ama kestirmicem Allah korusun bişey olurda buna bağlarlar diye kestirmiyorum