Esranurasya06 Son trimester a girdiğimizden beri ağrılar bitmiyor sırt ağrısı bel ağrısı arada da kasık ağrısı benimle aynı durumu yaşayanlar kimlerrr???
27ozlem Esranurasya06 29+6 malesef bu ağrılar bende de var daha da artacak zaman geçtikçe 😅 kasık ağrısı da normalmiş rahim doğuma hazırlandığı için arada ağrı yaparmış
tazeanne07- Esranurasya06 ahh bende aynı ağrılar içimdeyim. 28+2 kemik ağrılarım ayak tabanı ağrısı. Uyurken sağa sola dönmekte bile sıkıntı yaşıyorum resmen her yanım ağrıyor 🥺
atamomy Ben de aynı ağrıları yaşamaya başladım bugün 28+4 olduk bir gecede ağrılarım başladı. Bebeğin karnımdaki pozisyonu değişti,kasıklarımda ve belimdeki ağrılar başlayınca hareketlerimde yavaşlamaya başladı. Ağır ağır yürüyorum :(
Esranurasya06 atamomy evet başı aşağıya geçmiş bende doktor kontrolünde öğrendim magnezyum desteği alıyorum bende yoksa durulacak gbi değil
meliiisoz Ahh bence 3. Trimester en zoru bende 32. Haftadayım bu ağrılar git gide artıyor bel sırt kasık ağrısı bacak vajina ağrısı karın ağrısı ne ararsanız var😂🤦🏻♀️
atamomy Esranurasya06 magnezyumu bacak kramplarımdan dolayı yazmışlardı ama 1 ay kullanıp bıraktım ben. Şu an kramplarımda geçti ama bu ağrılarımıza iyi geldiğini bilmiyordum. Olmadı bende yazdırayım ilk muayenemde
Esranurasya06 Benma evet karnım büyüdü ama çok değil bebeğin kilosu da 25 haftada 732ydi en son sormayı unuttum ama gayet iyi dedi doktor