Iremsusannn Merhaba anneler 27 haftalık hamileyim ve bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu öğrendim benim gibi bu durumu yaşayan var mı varsa bebeğiniz kaçıncı ayda doğdu doğumunuz nasıl geçti beni de bigilendiriseniz çok sevinirim 🫶🏻
Merve171214 Iremsusannn Benim aşağıdaydı rahim ağzınını tamamen kapatmıştı 37 de gelmek istedi ilaçla durduk 38+3 te sezaryenle doğum yaptım doğuma kadar sürekli yatarak geçirdim kanama olabilir demişti doktorum
Sila66 Iremsusannn benım asagıda 21 haftada dendı o zamandan berı kendımı yormuyorum sadece yemek yapıyorum ve bebek alısverısı ıcın cıkıyorum temızlıgı esım yapıyor suan 34 haftadayım kanamam vs olmadı progetan ıcıyorum duzenlı ıcmelısın kan ılacını da oyle onun harıcınde ılıskı vs yasak doktor anlatmıstır 🤍 eger bısey olmazsa 39 haftada sezaryan olucam 😍🤍
Busraakay_26 Iremsusannn Rahmi tam kapatıyorsa zaten riskli gebelik oluyor çok dikkat etmen lazım ama eğer kenardaysa normal doğum bile yapabilirsin benim de hafif aşağıdaydı bebek büyükçe yukarı çıktı
Hiats Iremsusannn canı. Benim ikizlerin birinin eşide asagidaydi doğumdan 1 gün önce yukarı çıktı 34 haftalık doğum yaptım 3 gün oldu
Sila66 Iremsusannn benım de olmadı ınsallah olmaz doktorum kanama olursa dogum olur dedı bana 🤍 bu zamana kadar ıyı geldın sık dişini dedi hayırlısı bakalım 🤍🤍
Merve171214 Iremsusannn benim doğumum çok güzeldi ağrım çok az oldu 3.gün ev süpürdüm 7.gün normale dönmüştüm eve çıkınca hiç ağrı kesici kullanmadım aşırı rahat bir doğum yaptım
Iremsusannn Busraakay_26 Rahmi tam kapatmış demedi doktorum çok az aşağıda dedi ama daha önce detaylıyada girdim 23 haftalıkken kimse bana böyle birşey demedi şimdi devletteki doktorum bi anda plesantan sanki aşağıda dedi bana
Busraakay_26 Iremsusannn aynı şekilde bana da öyle dendi detaylı da doktorum söylemedi normal rutin kontrolde doktor söyledi ama endişe etme olabilir sonradan yukarı çıkar çıkmasa bile normal doğumuna günlük aktivitelerine engel değil sadece yine de dikkat et ağır kaldırma çok fazla uzanma bebişin kilo aldıkça yukarı kayma ihtimali çok yüksek demişti sizinse öyle gelişir büyük olasılık ☺️
Busraakay_26 Iremsusannn kaygan bir yapı olduğu için yeri daha da çok oynar diye heralde tam bilgim yok
ArvenMom Iremsusannn 19 haftada aşağıda oldığunu öğrendim 29 haftada yukarı çıktığını söyledi doktorum