Serendipty Doktoruma mantar sikayetiyle gittim. Gyno lomexin yazdi bu fitili hic sevmem. Zalain fitil istedim ama agir dedi yazmadi. Bu ilacin faydasini goren var mi bana asiri bos bir ilac geliyor.
DilekYasar Serendipty 34 haftalık hamileyim. Banada az önce aynı fitili yazdı akşam kullanicm bakalım inşallah faydası olur
myangelson Serendipty ben hamilelikten önce o zalain kullanmıştım. Hamileyken hep gyno lomexin kullandım bana hep faydası oldu hatta geçen antibiyotik kullanımına bağlı yine mantar oluştu bende doktora gidemedim eczaneden o fitili aldık kullandım geçirdi hemen hamile değilim şuan bu arada
Ebecem Serendipty ben kullandım canım bana baya iyi geldi ama 1 hafta sonra tamamen geçti kaç haftalıksın?
Serendipty DilekYasar ben gebelikten once kullandim canim ise yaramadi maalesef tekrar hic kullanasim yok aslinda ama mecburen bunu yazdigi icin kullanacagim insallah gecer ikimizin de
Serendipty DilekYasar canim ne durumdasin ben kullandim dun gece bugun cok fazla akintim var ve yanma
Serendipty myangelson zalain hemen geciriyor ama gyno lomexin beni gecirmemisti sizce de etki suresi kisa olan zalain degil miydi
Serendipty Ebecem 8 haftalik canim gece ilkini kullandim bugun cok fena yanma ve akintim var hemen fayda etmiyor mu
Ebecem Serendipty hayır ben de bu fitili istemedim neo penotran istedim ama ilk 3 ay maalesef verilmiyormuş. 9 hafta 3 günlüğüm bende fitilden beri tekrarlamadı ama ilaç etkisini kullandıktan 3 gün sonra gösteriyor. 3 tane var tam olarak bir haftada iyileştim. İlaç etki ederken yanma ve kaşıntı artıyor benimde öyle olmuştu.
Serendipty Ebecem canım gyno lomexin kullandın dimi biz seninle aynıyız hafta olarak çom erken kullandık bence fitili pişman oldum ben bebeğimize zarar vermez inşallah
Ebecem Ebecem yanlış yazmışım burada 1 kutuda 2 tane var tam olarak 1 hafta içinde iyileştiriyor korkma Serendipty
Ebecem Serendipty doktor verdiyse bir şey olmaz. Bende gyno lomexin kullandım bir şey olmadı hatta doktorum 2 kutu kullan dedi ben 1 kutuyu kullandım
Herseyguzelolsun7 Lattawin ovül kullandım ben, hem doğal bebeğe zararı yok hem de cidden iyi gelip rahatlatıyor. Tek sıkıntısı yazdırılmıyor ücretli alabiliyorsunuz.
Ebecem Herseyguzelolsun7 benim şu an mantarım bitti yok ama tekrarlarsa kullanayım. Doktora sordun mu peki?
Herseyguzelolsun7 Ebecem evet doktorumun önerisiyle kullandım. 12.haftada olmuştu sanırım 25+1’iz çok şükür tekrarlamadı hiç.