Aysel66 maynur1 olabilir canım bende gidince hareketini gormuyorum sadece bir kez gordum ama tekmeliyor birkacgunde hisetmiyorum aslında tekmesini
elifserra00 maynur1 Ciddi bir sorun olmadığından eminseniz korkmayın bazı bebekler sakin oluyor. Oğlum doğana kadar neredeyse hiç hareket etmedi son aylarda bile nadiren dışarıdan görünürdü doğdu hala sakin yapılı. Şimdiki kız 11 haftadan beri fıkır fıkır 😅 biraz bebekle de alakalı
maynur1 Aysel66 ama doktor gebelik zehirlenmesi olabilir dedi test yap aklım karıştı yatamadım hep bebeği dinlemeye çalıştım ama hoc hissetmedim
Mediha99 Gündüzleri bebekler biz hareket halindeyken amniyon sıvısı içerisinde sallanma hareketi ile günün %90 ı uyurlarlarmış gece biz uyuyunca ise durağan olan sıvıda uyanır hareket ederlermiş ben de 20 haftalığım ve hareketlilik azaldı 🥹
Aysel66 Mediha99 benimde 2 3 gundur hareketini nerdeyse hisetmiyorum akşamnarı sankı bir iki kes tekmeliyor ama uyku sersemi oldumdan anayamıyorum
Aysel66 maynur1 bence nornaldir canım bazıları 24 25 haftada hisediyor hareketini herşeyide normalse sıkıntı yok başka bir doktora da gorun istersen icin rahatlasın
maynur1 Aysel66 bir tek gebeliğin başından beri mantar var protein kacaga olabilir dedi test yaptım bekliyorum
Aysel66 maynur1 allah yardımcın olsun herşey yolundadır inşallah bende surekli beyaz akıntı var iki kez fitilde kulandım
elifcicek_07 Haftada bizimki kordonu ile oynuyordu hiç unutmuyorum o görüntülerini🥹Uyuyordur küçüktür meyve suyu içmeyi deneyin yada havuç yiyin girmeden çok seviyorlar. Bide bebeğin kendi mizacı ile alakalı yaa bazıları daha sakin oluyor benimki 17 den beri yerinde durmuyor ağzımdan çıkacak diye korkuyorum arkadaşımın kızı oldu 9 ay boyunca bebek hareketlerini çekebildiği 3 videosu var:)