Boncuk2 Bebeğinizin Anne karnında İlk hareketlerini ne zaman hissettiniz ? Ben 3,5 aylık hamileyim sanki karnımda bir hareketlenme hissediyorum bu kadar erken oluyor mu?
Aysel66 Boncuk2 bende 17 18 haftada ufak ufak hisetmeye başlamıştım tekmeleri artık gorunmeye başladi dışarıdan bakınca 20 haftalıkım şuan
elifserra00 Boncuk2 İkinci gebeliğim ve biraz hareketli bi bebek 15 haftadan beri hafif şekilde hareketlerini hissediyorum ve bazen bir yerde toplanıp sertleşiyor bariz şekilde farkediyorum
Aysel66 Kimbuuusaattebu ben şuan 65 falan hamile kalmadan 58dim bebegin kilosunu sorursan ben 16 haftada en son kontroldeydim ozaman 200gramdı
zeynozey Boncuk2 ikinci bebeğimi 15-16 da hissetmeye başladım:) ilk bebeğimde 17-18 de hissetmiştim ilk
esraEb Kimbuuusaattebu ben de 20. Haftanın başında hissettim ama şu sıralar çok durağan. Netten baktım bu haftalar da 150-200 hareket olmalı yazıyor. O kadar hissetmiyorum ben. Sizin de öyle mi
mujdeli Haftadan beri çok az az hissediyorum. Şu an 20 haftalık olduk. Özellikle babası elini koyunca mutlaka tepki veriyor 🥰
ArvenMom Boncuk2 18 haftadan sonra genelde ilk gebelikse 24 kadar hissetmeyen bile oluyor ben 17 de hissetim