DerinElif Kızlar 35 haftalık hamileyim adet sancısı gibi sancım var bu hafta da normal mi bilginiz var mı ??
YaseminYLCNCAN DerinElif normal yalancı sancı gelip gider belirli aralıkla geliyorsa sancı doktorunla görüş
Sinmn DerinElif doktorunuza haber vermelisiniz.. nişanım geldikten sonra Adet sancısı gibi sancım var geçmiyor diye hastaneye çağırmıştı doktorum.. önemli bişi olabilir
DerinElif YaseminYLCNCAN Canım sabah uyandığımdan beri var sanki adetmişim de sancılanıyorum gibi doktoruma haber vermeli miyim sence ??
Sinmn DerinElif nişan olmadan da sancı başlayabilir ama.. geçmeyen ağrı da tehlikeli olabilir.. bence yani..
Ozzz DerinElif canım bende 35+2 yim benimde ara ara sancılarım oluyo adet ağrısı gibi.bugun sordum doktora normal artık yalancı sancılar başladı dedi.ama senin hiç aralıksızsa sancın git bence riske atma nst ye falan bağlar
DerinElif Ozzz Canım doktoruma haber verdim şuan hastaneye gitmen lazım muayene olmalısın dedi çok korkuyorum Ne olr dua edin birşey olmasın
Ozzz DerinElif Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle inşallah erken gelmeye kalkmaz ufaklık 😊korkma sakin ol