Beyza55- 15+4 teyiz hamileliğimin başından beri şeffaf ve beyaz akıntım var sürekli çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum ve bu akıntı kokulu oluyor doktorum normal dedi ama çok rahatsız edici sizlerde de oldu mu nasıl engellediniz
Ervaduru Beyza55- bende sarı da oluyor süt kesiği gibi beyaz da oluyor akıntı ben oyle akıntı hissettiğim zaman sirkeli su il ie temizliyorum bir de nioli yagı aldım onu damlatıyırum ama siz araştırın nioli yagını tabi
Merieva Beyza55- Ben de 23+5teyim ama hala akıntım var en başından beri. Doktor olabileceğini söyledi zaten ayda bir idrar tahlili veriyorum hiç bir sorun yok kişiden kişiye değişebiliyor demekki
hasretlik Beyza55- gelikte çok oluyor. Ve aslında iyi bir şey bu renkli ve kötü kokulu olmadığı sürece normal sık sık iç çamaşırı değiştirin günlük ped de kullanabilirsiniz
Mochi Beyza55- benimde çok akıntım oluyor gebelikte ilkinde de öyleydi şimdi de. bazen açık sarımsı bazen beyazımsı çoğu zaman şeffaf. Kokusuz ama. Akıntı kötü koku kaşıntı yanma olmadığı sürece gebelikte normal. Dışarıda günlük ped kullanıyorum evde takmıyorum sürekli çamaşırımı değiştiriyorum. Hiç mantar yada enfeksiyon yaşamadım bu zamana kadar
Tatlicilek hasretlik günlük ped çok zararlı kullanmamanızı tavsiye ederim, pamuklu iç camasiri olması lazım ki mantar veya enfeksiyon kapmasın,benim de akıntım var günde 2-3 kere kulodu degistiriyorum
hasretlik Tatlicilek ben kullanmıyorum bende alerji yapıyor çoğu zaten. Normal pedler bile alerji yapıyor . Her ay deri döküntüsü yasıyordum bu yüzden gebelik öncesi. Ama bazı pedler sırf pamuktan üretiliyor belki iyi olabilir. Sadece öneri
Ikioglusannesi Sarı akinti varsa enfeksiyon var demektir diye biliyorum yine yanlış olmasın araştırın doktorunuza sorun . Beyaz akinti olması normal ama belki kokusuda kullandığın vitaminlerden kaynaklı olabilirmi?
Beyza55- Ikioglusannesi doktorum korkulacak bir şey olmadığını söyledi ama çalıştığım için çok rahatsız oluyorum
Kubis42 Bende de gebeligimin başından beri var akıntı ben sürekli çamaşır değiştiremiyorum normal ped kullanıyorum üzerine de her WC den çıkışta peçete koyuyorum çözümü öyle buldum. Çamaşır yetişmez yani değiştirmeye 😅