Ayse8326 Merhaba kızlar ne bu acele diyeceksiniz belki ama heyecanlıyım 8 +1 im şuan 1 2 hafta önce park yatak aldım o zaman 2 bine almıştım şimdi 3700 olmuş biz uzun yol çok yapıyoruz doğuda öğretmenim oto koltuk indirime girmiş onu da almak istiyorum ama çok mu erken bilmiyorum alma diyorlar en azından 4 5 aylık olsun diyorlar ama fiyatlarda sürekli artıyor kıyafet vs sonradan halledilir ama büyük şeyleri alsam mı almasam mı kararsızım sizce ne yapmalıyım
Eksijelibon Ayse8326 benim 5 aylık henüz başlamadım ama ilk 3-4 ay riskli dedikleri için cesaret edemiyor insan. Bende paranız varsa köşeye atın döviz yapıp böylece etkilenmezsiniz yükselişlerden♥️
Aslhn2101 Ayse8326 ilk gebeliğimde park yatağını falan almıştım sonrasında düşük yaptım şimdi yeniden hamileyim ama Rabbim sabrını da sevgisini de çok güzel veriyor. Bence bu aldığınız şeyler sizin ileriye dönük sürekli yaptığınız bir yatırım, yani Allah’ım kimseye yaşatmasın tabi ama ola ki kötü bir şey yaşamış olsanız bunu da onun için almıştım diyeceğiniz bir durum olmuyor. Bence maddiyatiniz el veriyorsa büyük parça ne ihtiyacsa erkenden alın en büyük tavsiyem. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı Nasip etsin ❤️
Gizem3544 Ayse8326 bence al canım fiyatlar artmadan atabildiğini at köşeye dursun.Doğuma kadar hep risk var ve riskler anne karnıylada sınırlı değil maalesef hayat bu.Allah korusun bebişlerrimizi🤲🏻iyi düşünelim iyi olsun 🙏🏻
Pnrpnr_ Ayse8326 ben de hemen hemen o haftalarda başladım almaya iyi ki almışım diyorum şimdi uçuyor fiyatlar ya gerçekten. Alabildiğinizi alın yapın derim 👍🥰
Ayse8326 İndirime girmiş gördükçe alasım var bebeğe bir şey olacak diye almamazlik yapmak bilmiyorum biraz kötüyü çağırmak gibi oluyor ama haklı da olabilirler kötü bir durum yaşarsam o aldıklarımı gördükçe daha çok üzülür muyum
bebek_firarda Kötüyü düşünürsen ohoo hayatta hiç bişey yapamazsın aman şöyle olursa böyle olursa diye diye. Ben her şeyi almıştım çünkü fiyatlar yerinde durmuyo, maddi durumun varsa anca son dakikaya bırakabilirsin, yoksa indirim kovalamak en iyisi
Ayse8326 bebek_firarda sen ne zaman almaya başlamıştın . Son dakikaya bırakamayız maalesef eşimde bende Öğretmeniz bir oto koltuğu olmuş neredeyse benim bir maaşım kadar
Lilyumfokimum Bana sorarsan doğuma kadar o bebek benim diyemeyeceksin, hep bir risk olacak kötüyü düşünmek yerine vakitlice güzel enerjinle eksiklere başla çünkü asla eksikler bitmiyor. 9 ay zor yetiyor insana. 8’e kdr gelmişsin zaten 12’yi bekle yine de istersen. 12’ye girince yavaş yavaş başladım. İnanki eksikleri yeni bitirebildik maddi fiziki zor.
Ayse8326 Lilyumfokimum ülke şartlarında 2 haftada bile fiyatlar inanılmaz artıyor yetişemiyorum dediğiniz gibi hep kötü olasılıkla ilerlesem hiç bir şey yapamam
Sevval0308 Lilyumfokimum doğumdan sonrada benim diyemeyecek son canım rabbimin evlatlarımız bizim değil ki :) Allah korusun hepsini kötüyü çağırmamak lazım birlikte olacağımız nice güzel seneler olsun evlatlarimzla inşaallah
_Kubraaa_ Bildiğiniz güvenilir çeyiz paketli genç odası varmı istanbulda..Biraz uygun olsun istiyorum ve sağlam. Herşeyi ayrı ayrı almak biraz pahalı
Ayse8326 _Kubraaa_ bence paket alma indirimleri takip et daha uygun fiyatlı al hem paket alırsan fiyat çok olur sizi zorlar yavaş yavaş alırsan daha iyi olur
bebek_firarda Ayse8326 ben 21.haftada bi tane atlet aldım😂sonra 24 te başladım çünkü cinsiyetini anca görebilmiştik. 32 olduğunda her şeyi almıştım. 33 bitimine çantayı hazırladım. 35-36 arası temizlik. 37+0 doğum zaten
Blm26 Benim de riskli hamisligim olmasına rağmen ilk zamanlar da cinsiyeti netlesince büyük eşyaları halletmistik. Çünkü nerdeyse her hafta zam geliyor şuan 30 dayım iyiki almışım diyorum bence alabilirsiniz 😋
Ayse8326 Blm26 4. Aydan sonra mı almıştinız? Bende öyle küçük değil de en azından büyükleri alsam diye düşündüm
Blm26 Ayse8326 evet☺️ odası , bebek arabası , ana kucagi hallettik. Arada fiyatlarına bakıyorum da iyiki diyorum valla 😁
_Kubraaa_ Merve171214 fiyat çok uygun. Okadar şeyi neden ucuza veriyor diye şüphelendim. Mobilyası sağlammı?
Ayse8326 Aslhn2101 Allah razı olsun canım çok güzel söylemişsin çok teşekkür ederimm Allah bebeğini sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin hayırlı uzun ömür versin sizede bebeğine de ❤️
Ayse8326 Gizem3544 haklısın canım maalesef her an her şey olabiliyor bunu düşünürsem hiç bir şey yapmamam lazım 🌸
Merve171214 _Kubraaa_ sağlam ben sadece çocuk odası aldım arkadaşım set aldı bebek arabası vs çok güzel geldi bende de odadan memnunum
Aslhn2101 Ayse8326 amiiin Allah razı olsun Rabbim cümlemize nasip etsin kucağımıza almayı, rica ederim ne demek❤️
Ayse8326 bebek_firarda tabi bazı şeyleri cinsiyete bağlı ama bazı şeyler hem erkek hem kız için olarak alınabilir.