• Gebelik
  • 28. Hafta bel ağrısı çekenler

Kızlar 27+6 haftalık hamileyim sağ tarafım çok ağrıyor varmı cözüm önerisi olan benim gibi bel ağrısı çeken

Çözüm önerisi olan yokmu

Benim de oldu rahim büyüdüğü için normal dedi doktorum ağrı olunca dinlen demişti dinlenince geçiyor gerçekten

• Gzoo bunu yanıtladı.

Gzoo maalesef çözüm yok bol bol dinlenmeniz gerekiyor benim birde fıtık var extra yük yükleniyor üstüne 😅

• Gzoo bunu yanıtladı.

Nurella86 bendede taş vardı en son ondanda olabilir sanırım ama dinlendiğim halde geçmiyor cok zor bi süreç gercekten

Gzoo Seni çok iyi anlıyorum benimde inanılmaz bel ağrım var yani çözümü yok gerçekten. masaj yaptırıyorum sürekli eşime ayakta kalmamaya çalışıyorum ama bu mümkün olmuyor

• Gzoo bunu yanıtladı.

Gzoo bende 29.haftadayim sıcak dus ve dinlenme iyi geliyor

• Gzoo bunu yanıtladı.

Gzoo 28+6benimde oluyor bel agrilarim kendini cok yormamaya dikkat et otururken belini destekleyecek yastik koy arkana bide sola yat canim.dinlenince geciyorsa nornaldir.yok dinleninxe bile gecmeyen kotu agriysa o zaman doktoruna haber et

• Gzoo bunu yanıtladı.

Gzoo Allah yardımcınız olsun özellikle 7 aydan sonra çok ağırlık yükleniyor üstünüze dayanılmaz hal alıyor Rabbim hafifletsin🥺

• Gzoo bunu yanıtladı.

tunasmom aynı bende valla rabbim yardım etsin bizlere hayırlısyla kucagımıza alalım

Minaesra evet öyleymiş ama ben genelde bu tarz agrılarda acillik oluyorum böbrek taş agrısı cok zor cidden birde bebek baskı yapınca

Azeriqizi böbrekte taş olduğu için benimki öle hemen gececek bi agrı olmuyor süründürüyor resmen bebek büyüdükce arttı

ssseher umarım geçer benimkide cok zor gercekten