Yasminkrc Ben artık dogurmak istiyorum 😂 Pazartesi sezeryan icin gun almaya gidicem . Tansiyon dusuklugu yoruyor beni hamile olmadan once de hep duserdi 🙄 bir de gece ellerim sisiyo parmaklarim uyusuyo cok şükür baskada sorun yok. Sizler nasılsınız ♥️🥳
Tugce1506 Yasminkrc 37+3 den bildiriyorum durumlar aynı 🙈 uykusuz geceler bacak ağırları mide yanması el ayak şişliğini söylemiyorum bile. Bizimde Pzt kontrolümüz var 38. Haftalık olucaz bakalım ne diyecek biraz tombiş beneğim 1 hafta önden gidiyor 😬
Zeynep_alya Yasminkrc 37+1 çok ağır hissediyorum kendimi artık sağlıkla kavuşmak istiyorum kusmalarim geçmedi daha ☹️ 2 Mayıs’a gün verdi doktor sezeryan için
eeccm Yasminkrc ayy bugun bende tam 37+0 bende dogurmak istiyorum artik 7.haftadan beri kusuyorum elim ayagimm cok fena sis mide yanmasindan asiri biktim rennie icmekden midem bulaniyor artik🤦🏻♀️ birde sancilar ekleniyo yavasdan doktor 39.cu haftaya alicam seni dedi ama korkuyorum ilceden ile gecicem 1 saat falan suruyor sancim tutarsa nasil o yolu gidicem diye sizlere ne zaman gun verdi doktorlariniz , sancilariniz oluyomu? 😒
Nazoo7 Yasminkrc Bizde 37+1 olduk bugün kontrol var çatı muayenesi falan yapılacak bakalım sezeryan olursa gün verilecek çok heyecanlı geçiyor artık son günler 😊 Bir an önce kavuşmak istiyorum 🙏🏻
Yasminkrc Tugce1506 ayy pek zormus son günler valla 😂 oyy tombis olsun annesi normal mi düşünüyorsun sezeryan mi canim
Yasminkrc Zeynep_alya oyy kuzum ys o kusmalar cok kotuymus brn hic kusmadım ama bende cok ağırım yatsam yatamıyorum kalksam kalkamiyorum 🙄 spinal mi olcaksin canim
Zeynep_alya Yasminkrc eveet cnm ilk kızımda da spinal olmuştum hayırlısı ile kucağımiza alalım vücut ağrılarımiz geçer
Yasminkrc eeccm benimde ellerim cok sis parmak uclarim uyusuyor uykudan uyaniyorum resmen 😖 benim normalde normal dogum olcakti kuzum ileriderecede hemoroit oldugu icin genel cerrah sezeryan yapmama izin verdi. Bu zamana kadar sancim olmadi hic belim agriyo sadece cok ayakta durunca . Sezeryan icin de pazartesi gidicem artikne zamana gun verir bilmiyorum. Hic panik yapma canim sancilarini duzgun kontrol et yetişirsin ilk dogum oldugu icin doktorlar yetisirsiniz diyolar
eeccm Yasminkrc cok gecmis olsun o da ayri agri verir size 😔 ilk gebelik olunca acemi oluyoruz ya sanci konusunda 😑🤭
Yasminkrc Nazoo7 ayy hadi bakalım hayırlısıyla geçsin canim 😍 bende artik kavusmak istiyorum oglusuma gecmiyor gibi zaman 🤭
gulsahgk Yasminkrc 37+2 gerçekten son zamanlar zor geçiyormuş çok ağırlaşıyor insan. Beyfendi önce gelmeyi seçmezse haftaya cuma sezeryan bizim de inşallah sağlıkla gelsinler 🥰
Mlsayca_07 Yasminkrc 37+3 den selamlar 👋 benmde el ayak bacak şişmesi gece karın kramplarıyla uyanmak ve artık bi an önce sağlıklı bı sekılde kucağıma almak istiyorum ogluşumu dün kontrolüm vardı 3300 gr olmuş beyefendi ve sezeryan günü aldık 25 nısanda sezeryan oluyorum yanı 6 gün sonra çok heyecanlıyım 😍😍
burcin-2202 Yasminkrc 37+2 bizde , ağrılar uykusuzluklar , ellerim ağırıyor resmen parmaklarım tutmuyor. Bulantılar bi yandan, hala ilaç kullanıyorum bulantı için . Bizde 05.05 i bekliyoruz sezeryan için . Sağlıkla gelsinlerde az kaldı az daha sabır .🫶🫶🫶
Yasminkrc burcin-2202 ayy az kalmışş hayırlısıyla kavuşursun insallah canım benim ☺️♥️ spinal mi olucaksin
Tba_bzkrt28 Yasminkrc 37+2 bende doğurmak istiyorum artık tansiyonum yüksek baş ağrıları el ayak şişmeleri artık yürüyemiyorum😂 sabırsızlık da eklenince tabi
Yasminkrc Tba_bzkrt28 ayy valla ilk baslar ne rahatmiss yarin cocuk dogunca da hamilelik cok rahatmis mi diycez acaba 🤭🤭😂😂
Selisscee 37+0 benimde normal doğum gözüküyor bakalım sancilarim da oluyor ama düzensiz nasıl olucak bakalım normal mi iyi sezaryan mı şu an bilemiyorum 🥹
Yasminkrc Selisscee ikisininde zorluklari vardir kuzum hangisi olursa olsun hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin Rabbim