beyzaturker56 tuna32 evet insan bir an önce gelsin istiyor ama çevremdekiler acele etme hamileliğin de kendine göre güzelliği var tadını çıkar diyorlar ☺️☺️
tuna32 beyzaturker56 valla benim.riskli gebelik olduğu için ben bi keyif alamadım yatağa bağımlıyım sadece yavrum tekme atınca, hareket edince mutlu oluyorum 😊🙏
Tanembebek5 Gizzgzz anaaam gizoşum 🥺 37+? Kaç oluyor o zaman. Erken doğum mu dedi benim de o civarda olacak gibi geliyor 🤕
Gizzgzz Tanembebek5 valla 37 de alacaz beklemeye gerek yok dedi 37+4 olacak gibi kardeşim 17 si olsun ben de gelecem dedi ona göre net konuşacam doktorla 17 mayıs istiyorum diye
Tanembebek5 Gizzgzz ben de pazartesi tekrar nts ye gidicem sorayım bakalım ne dicek. Sağlıkla gelsin prenses inşallah annesi 🙏😍💝
cinelili beyzaturker56 ah Beyza hanım hergün suyumun ya da nişanımın geldiğini görüyorum rüyalarımda sabah bi bakıyorum yok birşey :)) doktor da suyun gelince gel diyor :)) beklemedeyiz . Rabbim sizlere de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah .
beyzaturker56 tuna32 ah kıyamam size Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sonu güzel olsun az sabır ☺️💜
beyzaturker56 cinelili yaa çok tatlısınız ☺️ sürekli ona odaklanıyoruz rüyalarımıza bile giriyor desenize 🌸 en hayırlı zamanda gelsin minik ☺️
Neyran beyzaturker56 bizimde son 60 herşey normal gidiyor sezeryana dönerse tabi daha da az kalmış olcak zaman