HavvaKarakaya Yarin 6 haftalik olacak bebegim. Gece uyuyamıyorum sabah bulantim oluyor. Yemek yiyemiyorum. Çok huzursuzum.
Meryem12 HavvaKarakaya bende aynıyım ne gece ne gündüz hiç uyuyamıyorum bulantıma dayanamıyorum 😒 tuzlu çubukta yiyorum ama yok fayda etmiyor. Ayakta duramıyorum hep yatıyorum 😒 nasıl geçecek bilmiyorum
Brc32 HavvaKarakaya canım bende senin gibiyim hiç bişey yiyemiyorum sürekli kusuyorum doktorundan bulantı hapı iste biraz faydası oluyor
Omerinannesi HavvaKarakaya Canim korkma ilk zamanlar cok normal bende 8. Hafta bi basladi 20. Hfataya kadar her sabah kustum ama hic bulanti ilaci falan almadm sabret hepsi geciyor.su an 24 haftalik bebegim ve midem hic bulanmiyor cok sukur.anne olmak kolay degilmis ogreniyo insan hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alalim hepsi bitcek sabredin dua edin😊
Kbrzynp Brc32 benim de bulantim çok 7haftalik bulantımi söyledim hastaneye gel 2gun serum verelim dedi. Hap demedi hiç doktorum.ne yapicam
Brc32 Kbrzynp Benin’de yatırdı hastanede ama taburcu olurken ilaç verdi kullan diye rahatlatır seni dedi bi doktorunuza sorun isterseniz
Brc32 Kbrzynp evet oldu topladım kendimi birde bulantı için hap aldım şimdi eskiye göre iyim doktorum birde hafif şeyler ye dedi elma muz gibi meyveler ye dedi
NesrinKesergen 6 haftalıktım gece gündüz bulantım başladı 9 haftalığım aniden kesildi bi sorun olabilir mi ?
HavvaKarakaya Omerinannesi. Tesekkur ederim. Gercekten kolay degilmis. Ama bisey yiyememek beni mahvetti. Aç olduğumun farkindayim ama yiyemiyorum. Bulanti hapi kullaniyprum sık sık icmemeye dikkat ediyorum.
Bildircininannesii HavvaKarakaya Bende 16. Haftadayim azaldı bulantı.kendini aç biraktikca daha çok bulanır miden çok aç kalma az da olsa atıstır.tuzlu sarı leblebi doğal maden suyu tuzlu ayran polo naneli şeker birde ekmeğin içine biraz tuz ekip ye bunlar mideyi yatıstırıyor. İnşallah bir an önce geçer