Feyzaclk İlk defa kalçamda ve arka bacaklarımda selülitlerim oldu. 27. Haftadayım toplam 11-12 kilo aldım.. çok biliyorum. Ama selülit nasıl geçer hiç bilmiyorum? Net bişey yazmıyor internette nasıl geçeceği ile ilgili ne yapacağımı bilemedim açıkçası
Hlmylmz_69 Feyzaclk hamileyken çok zor zaten hamilelelikten sonra zayıflarsan geçer bide selülit kremi var ama yağ dokusu gibi bişe sen bacaklarını yapabiliyorsan kese ile kesele banyoda acıtarak şimdilik başka spor yapamıyoruz gelene hafta ilerleyince ama çok çirkin duruyor bende çok şaşmıştım
Liliales Feyzaclk ben kilo alınca çıkar verince azalır benimki bitmiyor çünkü en zayıf olduğum zamanlarda bile kalça ve bacaklarım dolgundur. Tamamen oradaki yağ dokusu ile alakalı deri altındaki yağ selülit olarak gözüküyor. Doğumdan sonra kilo verirsen ve spor yaparsan geçeceğini düşünüyorum yoksa kremlerin filan bir etkisi yok
Feyzaclk Hlmylmz_69 doğurunca geçiyorsa sıkıntı yok çünkü kilolarımı vereceğimi düşünüyorum. Ama kalıcıysa üzülürüm 🙁
Feyzaclk Liliales Anladım. Geçer öyleyse. Çünkü ben de tam tersi zayıfım. 12 kilo almış halim 58 kilo bacaklarımda hiç yağ yoktur normalde . Bakalım nasip 🤗