Nurasya turkuaz_ ona bakayım ozaman sonradan ucuz alıp kötü çıkarsa eşime beğenmedimde diyemem sen istedin aldım der😊
Merve171214 Nurasya xiaomi kullanıyorum 3 senedir canım kocamın bana yaptığı en güzel iyilik oldu yüküm hafifliyor her gün iki defa çalışıyor mop yapıyor büyük temizlik 1-2 haftada bir yapıyorum rahat oluyor
Eylul13 Nurasya roborock s6max aldım bir yıla yakındır kullanıyorum çok memnunum . Kendime yaptığım en büyük iyilik
Nurasya Genel tercih roborok sanırım kızlar teşekkür ederim hiçbiriniz olumsuz bir şey söylemediniz 15 bine kadar bi limitim var
Cekilmezbirkiz Xiaomi mi vacuum mop p kullanıyorum kayınvalidem de aldı aynısından süpürmedi paspas etmesi şarj süresi ve şarjı yarım kalsa da şarj olduktan sonra göreve devam etmesi açısından ben çok memnunum.
Ruya_burcu45 Nurasya 1,5 senedir roborock s7 kullanıyorum, elim ayağım herseyim oldu. Hamilelik döneminde ve bebekli evlerde mutlaka olmalı. Koltukların, dolaplarin, masanın altına giriyor, hep süpürür hem siler. Emiş gücü de oldukça iyi, tavsiye ederim
meleksaymaz Ruya_burcu45 bende dün aldım haritalandırmasında odadaki puf çöp kovaları vs çektim oralarıda süpürsün diye ama varsayalım evde yokken çalıştırdım, onları çekemedim yine etrafını süpürürmü bi fikriniz varmı?
Mlsayca_07 Nurasya bende hamılelıgımın başında aldım suan 37 haftalığım elim ayağım herseyım oldu çok kullanışlı hem siliyo hem süpürüyor valla keşke dağa önce alsaydım dıyorum hep benm evım 160 m2 bütün evımı 2 defa süpürüyor sadece mutfağı 2. Defa süpürmeye şarji bıtıyo şarj bakımından da supet bi robot markası Roborock s5 Max
Neslibt72 Nurasya bende roborock s5 var bayadır kullanıyorum maşallah taş gibi. Bakımını düzenli yaptıkça süpürmesi de güzel oluyor. Çok memnunum tavsiye ederim Annemde tefalinki var sakın alma sürekli hata veriyor takılıyo vs çok sıkıntılı
elifcicek_07 Nurasya robot süpürge çok kullanışlı ve gereklide bence evimde xiaomi marka var hediye geldi siliyor ve süpürüyor onu çok sevdim hediye geldi ama annem dyson 12 aldı denemek için getirdim tertemiz sandığımız odadan ve bebek için aldığım daha sıfır yataktan çıkan tozu görünce elim ayağım titredi resmen eşimle konuştuk robot dursun ama dyson da alalım dedik evde kedimiz var benim alerjim var çok işimize yarayacak kendi yatağımızdan çıkan akar birikintisine inanamadık o gün gece nerdeyse hiç hapşırmadım.
elifcicek_07 bejanne00 onlar çıkmadan önce ben ben baya yüzey temizleyici koyuyordum hatta onunda bittiği bir dönem yumuşatıcı koymuştum. Koymamak mı lazımmış 😂
Tugbadkm Nurasya eşim 1 ay önce aldı gerçekten her hamile, çalışan ve çocuklu annelerin ihtiyacı. Mi ultra aldık biz çok memnunum
elifcicek_07 Nurasya süpürgeden beklentimiz ne? Evi süpürmesi bizi tatmin etmesi temiz iş yapması çekim gücünün kuvvetli olması değil mi? Koltukları falan zaten robot alırsan kablolu ile süpüreceksin haksız mıyım. O yüzden en iyi kablosuz dyson
prematureannesi_ Nurasya dream f9 kullanıyorum memnunum yani güzel ama şuan bu robotlara bu paralar verilir mi orası ayrı 😂