Linçliycekler direkt çarpı butonuna basıp çıksın posttan lütfen. Ben 4 ay önce 19 aylık oğlumu kaybettim, oğlum 16 aylıkken hipoglisemiye girdi sonra bir buçuk ay hastanede yattık, milyonda bir gözüken bir gen hastalığının olduğunu öğrendik, aklınıza gelebilecek her türlü yiyecek içecek yasaktı. Diyet uyguluyorduk, 4 saatte bir nişasta veriyordum gece gündüz ve ömrü boyunca bu şekilde yaşayacaktı. 3 ay sonra yani 19 aylıkken tekrar hipoglisemiye girdi ve kaybettim. Oğlumu kaybettikten 2 ay sonra gen testi çıktı, eşimde bende bu hastalığın taşıyıcısıymışız. Doktor normal yollarla değil artık gen ayrıştırmalı tüp bebekle çocuk sahibi olacağımızı söyledi ve bizde 2 ay önce gen testi verdik. 4 ay sonra sonucumuz çıkıcak ve nasipse cem fıçıcıoğlunda tüp bebek tedavisine başlıycaz ama doktorumuz tekrar aynı hastalıkla doğma ihtimali olduğunu söyledi. Yavrumu toprağa vereli kısa bir süre oldu bir de üstüne tüp bebek tedavisi binicek ve o çocuk doğupta p test ona yapılana kadar benim canımdan can gider. Bu süreçte tüp bebekle hamile kalıp sigara kullanan var mı? Çünkü ben uzun zamandır kullanıyorum, o stresle bırakabiliceğimi hiç sanmıyorum