Nerminnce Kızlar yanılma payı var mı bu testin Erken gebelik testi adet günümde yaptım yok negatif kuruma çizgisi bile çıkmadı üç gün gecikmem var psikolojik mi acaba başına gelen oldu mu bu testin yanılma payı var mıdır kızlarrr😍
bastet Nerminnce erken gebelik testlerinin yanılma payları daha yüksek diye biliyorum yine de yanlış yönlendirmek istemem bir de kaset testle deneyin isterseniz
Mervegvn123 Nerminnce ben gebelık öncesinde 12li paket olarak almıştım bu testten gebe kalana kadar hep negatıf yanı dogruyu gösterdi 6-7 tane kullanmıstım her ay bır tane olmak üzere gebe kaldıgım ay ılk silik 1 dakıka içinde koyu olmustu adetim 1 gün geçmişti kendi adıma guvenılır diyebilirim
birminnosannesi_ Nerminnce canım benimki 1 hafta + 2 gün gecikme vardı yani ayın 13ünde olmam lazım normalde 20sine kadar vakti vardı ama ben 22sinde adet olmuştum beklemiyorum çünkü hamilelik falan o yüzden normal olabilir birkaç gün daha bekle istersen
happymuti Nerminnce yanılıyor canım bende geçen yıl kullandım ilk hatta kaset kullandım o silikti sonra prodüktör kullandım tamamen negatifti kan verdim hamile olduğumu öğrendim erken gebelik testinde çıkmadı bende