BurcuAras Kızlarrr, serbest beta hcg 22,2 gösteriyor ama referans <2 normal mi bu sizin nasıl dı acayip düşündürüyor bu beni yaa lütfen bilgisi olan dönsün
Kpinart BurcuAras neden düşündürüyor ki onu anlamadım. İçinizi rahatlacaksa benim önceki gebeliğimde bebeğim down sendromluydu bebeğim yaşamadı kaybettik. Ondayken drğerim 94 tü. Ama daha bu haftalarda bu kadar kafayı herşeye takar ve stres yaparsanız daha çok yolun başındasınız ve bebeğinizi her stres ve kaygıda etkiliyorsunuz. Bebeğimin kalbi durduğunda acildeki doktorun bana ilk sorduğu şey bitşeye çok mu üzüldün oldu. Herşey olacağına varır bırakın hamileliğinizin tadını zevkini çıkarın
BurcuAras Yarın alacağım labaratuvardan sonucu doktora sonraki hafta göstericem ama normal değiş gibi geldiii
Gm1709 Canım asıl sonucu görmeden yorum yapamazsın bu sonuç grafik şeklinde doktorun önüne gidecek ona göre yorum yapıyor doktorlar
BurcuAras Gm1709 kuzum doktorlar izne çıkmış yaaa beklicem mecbur ama çok içimi kemirdi dünden beri yaa . Normal aralığını bilsem bi nebze rahatlıcam bakalım ya hayırlısı artık 🫠
merve_bulut BurcuAras ikili testte benim betam 16ydı canım korkma önemli olan çıkan grafik. Orda çok şükür risk yok gelmişti