Merve_cc 17 si gece 12de hastaneye yattım sabah 7de suni sancı aldım 5 cme kadar hiç bir sorun yoktu devamında aşırı ağrı çektim resmen baygındım ebeler sürekli alttan kontrol yaptılar inanın enerjim sıfırdı . Açılma 10 cm oldu zar zor açtılar çatala çıktım ıkındım ıkınırken onlarda açma yapmaya çalıştı berbattı sonra kafası göründü çocuğun ıkınmam yetmiyordu çünkü halim yoktu derken vakumla zorladı doktor çok korktum onlada olmadı sonra çatala çıktım kesi attı ve çok şükğr her şey orda bitti .. zor bi gündü haystımın en zor günü . Şuan emiyor benim hemoroid şişti ve altta dikiş atıldı ama değer canım çocuğum
yinehamile Merve_cc geçmiş olsun sağlıcakla büyüsün, o hemoroid ne olursa olsun şişiyor galiba, mesela benim ilk doğumum normal başladı 24 saat sonra ilerlemeyince 8 saatte suni verdiler, en son 5 cm de kalınca sezaryene aldılar ama beni de hemoroid maf etti.
bebislerhakkinda Merve_cc suda doğum demissiniz bahsetmemissiniz anlayamadim heralde plansız normal doğum oldu
Kukulikukuli12 Merve_cc benımde hemoroid olmustu baş parmagını yarısı kadar vardı. Oturmakla cok zorlandım 1 hafta. Eczaneden procto glyvenol aldım kullandım asırı rahatlattı ve gecti. Sadece basur olan kısma sürüyorsunuz sabah akşam hemen gecıyor.
Zehross03 Merve_cc bende isa beyle devam ediyorum şuan çok korktum memnun değil misiniz yoksa değiştiricem direk doktor ve ebelerden suda düşünüuodum bende
Merve_cc bebislerhakkinda suda doğumdu planlı ama kesi atmak zorunda kaldı ben sudayken kafası çıkmadı mecbur havuzdan çıkıp çatala geçirdiler
yinehamile Merve_cc benimki 2 3 ay sonra normale dönmüştü ama şimdi tekrardan hamilegim yine çıktı ara ara kanama yapıyor zorluyor, bunuda doğurursam olmadı gidip hemoroidi aldıracam.
Mucizebebek2 Merve_cc benimde ilk dogumumdan sonra hemoroidim çıktı ve kendiliğinden geçer diye beklerken neredeyse ameliyat olacak kadar çatlağım oluşmuş ihmal etmeyin bi genel cerrahiye görünüp ilacını kullanın ve günlük 20 dakika ılık suya oturun ilerlerse çok daha kötü oluyo