Sudeeozkann Internetten arastiriyorum, instada reels videolarinda karsima cikiyor ama genelde cok gereksiz seyler yaziyorlar. Tam olarak ne ihtiyac ne degil bilgisi olan yazabilir mi?🥰
ferah-2111 Sudeeozkann Yeni doğum yaptım iki gün hastanede kaldım Çocuğum için 2 hastane çıkışı 5li olandan bir tulum ve bir zıbın koydum ekstra şapka eldiven ve çorap da Bir müslin bir orta kalınlıkta bir de nohut battaniye yeterli olmuştu Kendim için ise bir terlik iki tane de önden düğmeli gecelik koydum hastaneden çıkarken giyebilecegim rahat bir kıyafet yetmişti bize bebek bezi olarak ne olur ne olmaz 10 tane koydum ve ıslak mendil yerine pamuk hepsi yetmişti bize
prenses_annesii2603 Sudeeozkann ben hastanede 1.5 gün kalmıştım aldıklarım Bebek için Hastane çıkış seti 10lu 8li kıyafet set Zıbın Yedek çorap Müslim battaniye Puf battaniye Alt açma örtüsü Bebek bezi -ıslak mendil Ağız mendili Emzik Kendim için Lohusa kıyafeti Yedek kıyafet Terlik Çorap Hırka İç çamaşır Diş fırçası-diş macunu Kağıt havlu-ıslak mendil Lohusa pedi Kettle çünkü narkozdan çıkmak için Nescafe için diyolar Aklıma gelen bunlar canım
Sudeeozkann ferah-2111 iste aradigim buydu yok 2 tane 10lu hastane cikisi yok 7 8 tane zibin falan yazan var hastanede 1 ay kaliniyo sanirim diye dusunuyorum😂 cok tesekkurler