Pitircikveannesi CansuHakanDabakan Senin 16 haftalık dimi şu anda canım? Kesin kız dedi dimi benziyor filan demedi
CansuHakanDabakan Pitircikveannesi 16 hafta aynen canım yok yok kesin kız bizde gördük hatta pipi ile alakası yok☺😍
Meryemmmm 15+2 deyim az önce doktordan geldim kız dddi çok güzel duyguymuş Allah herkese nasip etsin 🙏😍
CansuHakanDabakan Meryemmmm Seninde gözün aydın canım evet ya cinsiyeti öğrenmek acayip güzel daha bi heyecanlı şimdi sanki☺😍🙏🏻
CansuHakanDabakan GlaySoydurAkn Bebeğin pozisyonuna bağlı 14den sonra kesin netleşiyo galiba dış genital organları.Kimisi 12-13de de öğrenebiliyo bebek naz yapmazsa öğrenilir☺
Elfgny Ben varım başta kız denilip erkek olan 😄 Benim oğlum çok terbiyeli kız gibi nazlı çıktı göstermedi 😂
Kaju Sonay Elfgny iste gostermeyipte drlar tarafindan kiz olabili dendimi sonra erkek olabiliyor. ama tam gorupte bacak arasini kiz dedimi dogru cikmayani pek gormedim.
Pitircikveannesi CansuHakanDabakan Benim yerime de doya doya al😍 17 kasımda gidicem bi daha ama dayanamıyorummmmm🙈
Birannebebek CansuHakanDabakan Ceyo93 rabbim sağ saglim nasip etsin inşallah diğer çocuklarınıza nasıl ve ne zaman doğum yaptiniz
Duygu23 CansuHakanDabakan AhuMtl bendede var o sorun sonrada kanamam oldu dikkatli ol canım bol bol uzan
NeslihannBry CansuHakanDabakan ben 16 haftalıkken öğrendim doktoru bayağı bir uğraştırdı oğluşum 🤗 öksürttü falan anca açtı bacağı 😅 biz herkese duyurduk valla yanılma olursa işimiz zor 😅😅
CansuHakanDabakan NeslihannBry Bende duyurdum valla😂 Bizimde sakladı doktor salladı bi kaç kez karnımı öyle gösterdi minik kızım😍 net gördüysen yanılma olmaz benceeee
Pitircikveannesi CansuHakanDabakan Aaa haber vermem mi canım veririm tabi ki🤗 Hatta zil takar oynarım sonunda öğrendim diye video paylaşım olsa onu bile paylaşırdım😂