pinkymoms Ben 18+2 deyim. Henüz evet işte diye bir şey hissetmedim tedirgin oldum. Bir kızım var onun peşinde koşmaktan da pek oturduğum söylenemez ama. Siz kaçıncı haftada hissettiniz
Roserose1 pinkymoms 12. Haftada hissettim doktora normalmi diye sordum hatta çinkü çok erken geldi bana ama normalmiş 2. Gebeliğim o yuzden dedi 🥲
Beyza41 Bende 19 haftayım daha net bir şey hissemedim aynı zamanda normal mi degilmi tedirgin oluyorum
Fatmayagiz Benim ilk hamileliğim ve 16+5 de hissettim. Doktor da şaşırdı erken hissetmişsin bi yaramaz geliyo dedi 😄 23+6 dayım çok şükür sürekli hareket ediyor şuanda bile 😃 Endişe etme hissedersin stres yapma
Mamasu 20+3 teyim arada pıtırtı oluyo oda bebek mi emin değilim 😂 doktoruma söyledim bugün hissetmiyorum diye kendine 2 hafta daha ber hissetmeye başlarsın dedi
Hamalp pinkymoms 3.gebeligim olmasına rağmen 21 de az az hissetmeye başladım. İlkini 20 , 2.yide 17 de hissetmiştim.
Minimalannesiii pinkymoms 18+2de ilk minik bir pıt pıtla hissettim daha sonra 18+5de tam bir tekme hissettim şuan 20+6yız her gün hissediyorum tekmeleri 👣🥰