SaHil_Hayat Ruvii 34 olduk bizde 🤭 neden bilmiyorum ama kasıklarım da ağrımı acı mı anlayamadığım bişey var doğrulamıyorum 😪
Hilalttk16 Ruvii 30+6 olduk ama gerçekten 30. Haftalar zor dedikleri kadar var 🙉🥴 bide bende böbrek büyümesi var o da ayrı bir zorluyor 🥴
Beyzabasyigitt Didem__ bende bugün 16 oldum aynı dert bende de var 😔 Hiçbir şey yiyemiyorum midemi rahatsız ettiği için hiçbirini canım istemiyor 😔
Didem__ Ruvii sorma bazen gaz sancısını normal sancı olarak karıştırıyorum korkuyorum bebeğime mı bir şey oluyor diye ☹️
Ruvii SaHil_Hayat ayy oo benim kız 35. Haftada gelmeye bile kalktı 😅 hamileliğin son zamanları biraz bebeğin keyfine göre gidiyor 😅
SaHil_Hayat Ruvii korkuyorum zaten 🤭aklım çıkar korkudan doğururum herhalde ben 😂 😂 çok korkuttular beni ya 🥺
elvinimmm Ruvii 38+1 Olduk kızımla enfeksiyon kapmistim diye kilosunda 2 hafta gerilik var yeni toparlamaya basladi kndini inşallah doğuma kadar kilosu artar şuan 2900 ama haftası’na gore kucuk cikiyo ultrasonda
Ruvii elvinimmm bende de enfeksiyon var ilaç kullanıyorum ama kilo için hiç canını sıkma bence zaten bebekler dünyaya gelince kilo almaya başlıyor sen moralini bozma
Busrayasin2351 Ruvii 39+1 olduk birkaç gündür karnımın altında belimde genital bölgemde değişik ağrılar var ilk gebeliğim doğum sancısımı yoksa başka bir şey mi anlamıyorum sabah kontrolüm var o zaman öğrenicem
Ruvii Busrayasin2351 ilk gebeliğinde bu yanı biraz zor işte bende hiç bir ağrıyı anlamıyorum ağrı mı sancı mı ayırt edemiyorum