Caglafalan Perikizimelek ayyy sanki daha dün susamdıkk o ilk öğreniş heyecanları , ne ara turp olduk şaşkınım vallahi zaman çok hızlı geçiyorrr
bademli_puding AYNURBALTA Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝 🥰
bademli_puding MuazzezKara_ ben normalde kusamam asla ama bu hamileliğimde kusmanın alasını yaşadım 😅
SinemAkyldz_ bademli_puding bana 25. Haftadan sonra sanki jet hiziyla geçmiş gibi geliyor .karnım ne ara büyüdü ,ne ara 8 kilo aldım ,bulantilarim azaldı anlayamadım. artık günde bir kere de olsa kasılmalar oluyor. doktorum normal dedi .sizde de oluyor mu?
burcin-2202 1222ko post sahibininde aynı resim sadece benim altta reklam çıkmış ve bebeğin doğum zamanına göre resim değişiyor 😀🫶🫶