Etkinmhmt gebebirisii ilk bebeğim 11 günde düştü ertesi gün yaptırdık diye hatırlıyorum ilk gün yaptırmayın diyo ebeler bilginiz olsun şimdi 2.gebeligim doğsun Bi bakicaz bunda ne olacak 😊
Lavantakokusu64 gebebirisii iki evladımda da göbeği düşünce yaptırdım banyosunu. Aksi bi durum olmadığı sürece zaten göbeği düştükten sonra yıkanması öneriliyor. 1 hafta 10 gün buluyor düşmesi genelde
Mre gebebirisii 3. Günü banyo yaptırdım ama göbek bağı düşmemişti doktor da sonrasında düşmesini bekle yıkıyorsan da iyice kurula nemli bırakma dedi 🙈 neyse ki 5.günde düştü🙈
ferah-2111 gebebirisii Yeni doğdu yavrum daha 1 haftalık doktor kuru bıraktığın takdirde sorun olmaz dedi bizde 4. günü yıkadık şuan sorun yok çok şükür☺️
Bebiqo Doğduğu günün ertesi günü eve geldiğimizde yıkadık her iki evladımıda bu şekilde yaptık. İlk evladım 8. Günde düştü göbeği 2. Evladım da 7. Gün düştü göbeği 🥰
3melekannesi1568 gebebirisii merhaba ben iki çocuğumda da hastaneden gelir gelmez banyo yapıyorum bunuda öyle yaparım
1anne2bebek__ gebebirisii doğdu hastanede yıkadılar. Ertesi gün taburcu olduk. Eve gelir gelmez yıkadık. Göbeği güzelce kuruttuk göbek solüsyonu sıkıp uyuttuk mis gibi. Ne enfeksiyon kaptı ne de geç düştü göbeği
Melekg 1gün hastanede kaldık eve gelir gelmez yaptırdık göbeğine dikkat edip çok kanlı kirliydi öyle hayatta bekletemezdim cocugu bişeyde olmadı 6günde göbeği düştü